Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Με βρίζουν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει...»

Εκνευρισμένη η παρουσιάστρια

14 Φεβρουαρίου 2023 19:27
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Με βρίζουν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα «κόντρα» ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη και να ρίχνει τα βέλη της κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Αφορμή στάθηκαν κάποια likes του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε υβριστικά σχόλια που αφορούσαν την Κατερίνα Καινούριου.

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια από τον αέρα της εκπομπής της, «την προηγούμενη φορά… τέλος πάντων, δεν θέλω να ασχοληθώ με τον Ουγγαρέζο. Αν βγω και μιλήσω εγώ για ρατσιστικές επιθέσεις… Πάει και κάνει likes σε σχόλια που με βρίζουν και μου τα στέλνει ο κόσμος». Παράλληλα, αυτή είναι η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με την Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούριου φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη, δήλωσε πως «σχολίασε κάποιος για τη φούστα που φόραγα στη συνέντευξη με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πήγαινε και έκανε like. Παιδιά τι λέτε τώρα; Για να πατήσεις κάπου καρδούλα σημαίνει ότι σου αρέσει. Θα πάω εγώ να κάνω like αν βρίζουν κάποιον άλλο; Πάμε καλά..»

Αφορμή για αυτά τα σχόλια της παρουσιάστριας, στάθηκε το unfollow της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο, λίγο πριν της άφιξη της τραγουδίστριας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Τότε, η Κατερίνα Καινούριου βρήκε την ευκαιρία να πει πως και ο Ουγγαρέζος κάνει τέτοια και, να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο Ουγγαρέζος μπλοκάρει».

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με πρώην συνεργάτιδά της: «Με βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου...»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά που δέχεται από πρώην συνεργάτιδά της. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Alpha, την εν λόγω γυναίκα την είχε βάλει μέσα στο σπίτι της, της είχε γνωρίσει τους γονείς της και τώρα μιλάει για εκείνη με ύβρεις.

«Γύρνα λίγα χρόνια πίσω στις δικές μας εκπομπές. Δεν θυμάσαι πρώην συνεργάτιδα πώς της έχω φερθεί, πόσο την έχω στηρίξει με τον Θέμη (Μάλλη) και τώρα βγαίνει στο TikTok και μας βρίζει χυδαία. Ειδικά εμένα. Με τα χειρότερα.

Που την έχω βάλει στο σπίτι μου, ξέρει την οικογένειά μου, τη μαμά μου και μιλάει με τα χειρότερα λόγια. Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς τους ανθρώπους. Τουλάχιστον αυτή η αδιαφορία είναι σεβαστή. Δεν ξεκατινιάζονται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share