Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατροπή από Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν...»

Τι αποκάλυψε;

14 Φεβρουαρίου 2023 17:11
Ανατροπή από Βάσια Τριφύλλη: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως ο Θανάσης Βέγγος στην πραγματική του ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπαμε στις ταινίες του και την αποκάλυψη έκανε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του σε πολλές ταινίες, αναφέροντας πως είχε κατάθλιψη. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η ηθοποιός για τον Σταμάτη Φασουλή.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει και το άγνωστο σκηνικό της απιστίας του Θανάση Βέγγου προς τη γυναίκα του.

«Μου λείπει πολύ ο Θανάσης Βέγγος. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος ή χαζοχαρούμενος. Στην κανονική του ζωή ήταν μες στην κατάθλιψη ο μπαγάσας. Ήταν πολύ σοβαρός επί της ουσίας. Τον έβλεπες και δεν το πίστευες. Ήθελες να του πεις κάτι γουστόζικο κι αυτός κουνούσε μόνο το κεφάλι. Δεν γελούσε στην παρέα. Εγώ είμαι ακόμα η ψυχή της παρέας» αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή Στούντιο 4.

Όσο για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια συνεργασία της;

«Όλοι οι συμπρωταγωνιστές μου ήταν αγαπημένοι. Αν δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί σου π.χ., δεν έρχομαι. Είμαι τόσο απόλυτη. Γνωρίζεις και λες μπορώ ή δεν μπορώ. Βεβαίως μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες, σηκώνομαι και φεύγω».

Δείτε το βίντεο

Αείμνηστος ο Θανάσης Βέγγος: Αυτή είναι η ξεκαρδιστική σκηνή με τα περισσότερα views στο Youtube (Video)

Ο Θανάσης Βέγγος έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο και έχει χαρίσει αξέχαστες ερμηνείες. Ποιο είναι όμως το βίντεο του αείμνηστου ηθοποιού με τα περισσότερα views;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μία σκηνή από την ταινία Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης που ακόμα κερδίζει views και όχι άδικα…Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Θανάσης Βέγγος στην συγκεκριμένη ταινία υποδύεται έναν φτωχό επαρχιώτη που εγκαθίσταται στην Αθήνα αναζητώντας δουλειά κι επειδή έχει μεγάλη ανάγκη δέχεται όποια δουλειά του προσφέρουν, από σερβιτόρος και φωτογράφος μέχρι βοηθός φαρμακοποιού και διαιτητής αγώνων πυγμαχίας.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν καταφέρνει να στεριώσει πουθενά και βιώνοντας κωμικοτραγικές καταστάσεις στο τέλος αναγκάζεται να επιστρέψει στο χωριό του.

Δείτε την ξεκαρδιστική σκηνή του Θανάση Βέγγου με τα περισσότερα views στο Youtube:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share