Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Σωτήρη Καλυβάτση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ίσως να μην το δεχτεί...»

"Κόλαφος" ο ηθοποιός

14 Φεβρουαρίου 2023 16:50
Αποκαλύψεις «φωτιά» Σωτήρη Καλυβάτση για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ίσως να μην το δεχτεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και στην ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Από τα σαλόνια στα αλώνια ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πούλησε το σπίτι του στο Ψυχικό 1.200.000 ευρώ! Πού βρίσκεται το δυάρι που μένουν πλέον ο ηθοποιός και η σύζυγός του

«Από τη στιγμή που μία τέτοια κατάσταση πηγαίνει στα δικαστήρια, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κρίνει η Δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι έκρινε σωστά. Δικαιώθηκαν τα θύματα. Υπάρχει, βέβαια, και η έφεση αλλά σε πρώτη φάση η Δικαιοσύνη πιστεύω ότι πήρε μία σωστή απόφαση» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Από ‘δω και πέρα, όλοι πηγαίνουν στη θέση τους».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα ξαναδουλέψει στο θέατρο ο κύριος Φιλιππίδης, το δήλωσε και μόνος του. Ίσως να μην το δεχτεί και το ίδιο το Θέατρο, γιατί κατάλαβε ο κόσμος».

«Πολλές φορές σκέφτηκα...» - «Έσπασε» τη σιωπή της η δεύτερη καταγγέλλουσα για τον Πέτρο Φιλιππίδη (Video)

Για πρώτη φορά, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η δεύτερη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού στο καμαρίνι του θεάτρου το 2010, «σπάει» τη σιωπή της. Παράλληλα, "καταπέλτης" ήταν ο Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τη δικαστική απόφαση.

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία όπως ανέφερε, πέρασε μια έντονη περίοδο καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης. Μάλιστα, η ίδια έφτασε στο σημείο να θεωρεί πως κακώς μπήκε σε όλη αυτή την διαδικασία, μετανιώνοντας αρκετές φορές για την καταγγελία κατά του ηθοποιού, η οποία επιβάρυνε ιδιαίτερα την ψυχολογία της.

«Πολλές φορές σκέφτηκα πως κακώς τον κατήγγειλα, κακώς έμπλεξα σε αυτή την κόλαση. Λύγισα, είπα δεν αντέχω άλλο, είπα θέλω τη ζωή μου πίσω χωρίς δικαστήρια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις της.

Και σχολίασε για την απόφαση του δικαστηρίου: «Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη και συγκινημένη από την ομόφωνη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, δεν είμαι ενθουσιασμένη ούτε ζητωκραυγάζω, επειδή ένας άνθρωπος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξης και που ίσως να πάει φυλακή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share