Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Ζέμπρες, αφρικανικά κέρατα και... Αυτό είναι το "ιδιαίτερο" σπίτι της Μάρας Μεϊμαρίδη στο Ψυχικό (Video)

«Τα χαλιά είναι από τις πεθερές μου...»

14 Φεβρουαρίου 2023 15:51
Ζέμπρες, αφρικανικά κέρατα και... Αυτό είναι το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την κάμερα του Happy Day ξενάγησε στο σπίτι της στο Νέο Ψυχικό ξενάγησε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Όπως θα δείτε, το στυλ του είναι african, με γήινα χρώματα με πολλά αντικείμενα που φτιάχνουν όπως είπε συμμαθήτριές της. Παράλληλα, η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε για τον Σταμάτη Φασουλή την περίοδο που ήταν στο J2US σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Χρησιμοποιώ πολύ african, θα δεις ζέμπρες, αφρικανικά κέρατα» είπε. Και όντως, πολύ χαρακτηριστικό αντικείμενο όπως θα δείτε σχεδόν σε όλους τους χώρους είναι το… κέρατο σε διάφορες μορφές.

«Τα χαλιά είναι από τις πεθερές μου, έχω κληρονομήσει διάφορα, είναι παμπάλαια, μπορεί να είναι και του 1900» είπε. Έδειξε καρεκλάκι από κουκλόσπιτο ενός πλούσιου κοριτσιού αλλά και το πορτραίτο της όταν ήταν 29 ετών που δεσπόζει στο σαλόνι της.

Ξέσπασε στον «αέρα» ο Δημήτρης Πανόπουλος κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Να κάτσεις σπίτι σου»

Έξαλλος έγινε σήμερα ο Δημήτρης Πανόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αδιανόητη ατάκα που είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

«Εμένα δεν θα μου λείψει καθόλου, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει. Πραγματικά δεν θέλω να την ακούω. Μετά από τέτοια δήλωση δεν θέλω να την ακούω. Καλύτερα, γλίτωσε ο Stan. Είμαι απόλυτος σε αυτό. Δεν υπάρχει ελαφρυντικό. Όταν εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό, κανένα.

Δημήτρης Πανόπουλος Μάρα Μεϊμαρίδη

Άμα έχεις τέτοιες απόψεις να κάτσεις σπίτι σου, μη βγαίνεις στην τηλεόραση να τις λες, προσβάλλονται άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που περιμένουν να ακούσουν έναν ωραίο λόγο, ένα καλό σχόλιο, ένα χιούμορ», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Για να το κλείσουμε, όντως ήταν μια φράση που δεν άρεσε σε κανέναν. Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη», είπε η Ναταλία Γερμανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share