Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή: «Γιορτάζω κανονικά!» (Video)

«Α, συγγνώμη, δεν το ήξερα...»

14 Φεβρουαρίου 2023 15:13
Αποκάλυψη Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή: «Γιορτάζω κανονικά!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή προχώρησε σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο, και ως εκ τούτου γιορτάζει κανονικά την «ημέρα των ερωτευμένων». Παράλληλα, δείτε εδώ το σπίτι της Φαίης Σκορδά στη Βούλα μετά το διαζύγιο με τον Λιάγκα.

«Γιατί επιμένετε ότι δεν γιορτάζω; Γιορτάζω κανονικά»

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά, πλησιάζοντας τη συνεργάτιδα της εκπομπής «Πρωινό μας», Φωτεινή Αγγελούση, της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με αφορμή την «ημέρα των ερωτευμένων».

«Όλοι γιορτάζουμε Φαίη μου σήμερα», σχολίασε η συνεργάτιδα της εκπομπής, με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά λέγοντας: «Συγγνώμη, γιατί με έχετε στην κατηγορία, “όλοι γιορτάζουν, ακόμα κι εσύ”; Δεν κατάλαβα, και εγώ γιορτάζω».

«Και εγώ, και εγώ μόνη μου είμαι», ανταπάντησε η συνεργάτιδά της, με τη Φαίη Σκορδά να… σηκώνει εκ νέου το γάντι, αντιδρώντας πιο έντονα.

«Επιμένει... Μα εγώ γιορτάζω κανονικά…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, αφήνοντας να εννοηθεί πως βρίσκεται σε κάποια σχέση.

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου...» - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πρωινό» ο Χρήστος Πλαΐνης και σε μία κουβέντα για χωρισμούς και διαζύγια ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αφοπλιστικός, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει ξεπεράσει τον δικό του με τη Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή παλιότερες δηλώσεις του ηθοποιού, που είχε πει πως ο χωρισμός των γονιών του στον στιγμάτισε, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση και αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό των γονιών του, όσο και στον δικό του χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά. Με την ευκαιρία, δείτε στις πόσες χιλιάδες ευρώ ανέρχεται ο μισθός του.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Εμένα με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά χωρισμός και παιδιά

Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ… Κι εμένα με στιγμάτισε. Όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι τεράστιο σοκ.

Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου.

Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Χρήστο Πλαΐνη να απαντά: «Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share