Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Κάρφωσε" την Κορομηλά η Νανά Παλαιτσάκη: «Η επιστροφή της Ρούλας...» (Video)

Όσα αποκάλυψε για τον δύσκολο κόσμο της τηλεόρασης

14 Φεβρουαρίου 2023 14:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νανά Παλαιτσάκη, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου για το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα μας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αρχικά τόνισε ότι της άρεσε η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικο στη μικρή οθόνη αφού έχει άποψη για την επικαιρότητα που μετράει, σε αντίθεση με τη γνώμη της Έλενας Χριστοπούλου αφού είναι εξειδικευμένη σε άλλον χώρο. Επίσης, η Νανά Παλαιτσάκη είπε την... σκληρή αλήθεια για τη Λιάνα Κανέλλη.

Το Καλύτερα Δε Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού της άρεσει πολύ, όπως κι η εκπομπής της Δανάης Μπάρκα. «Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έβγαλε ένα άλλο μοντέλο κοριτσιού στην τηλεόραση. Αν αυτό δε γίνει εμμονή, αν αυτό το προσαρμόσει στο ότι "Δε χρειάζεται να το φωνάζω τόσο για να μα δείτε", θα εξελιχθεί», σχολίασε αρχικά. «Η τηλεόραση δίνει 7 με 8 κιλά... ξέρεις ότι εγώ στον ΑΝΤ1 όταν πήγα μου έλεγαν με καλοσύνη ότι αν βλέπουν ότι παίρνουμε κιλά θα μας ζυγίζουν; Όχι μόνο εγώ... και η Ρούλα Κορομηλά ξέρεις πόσες δίαιτες έχει κάνει;», συμπλήρωσε.

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά της άρεσε, αν και θα προτιμούσε να τη δει σε κάτι πιο δικό της, ενώ της αρέσει η παρέα του Happy Day, ακόμα κι ο Κώστας Φραγκολιάς που στην αρχή είχε τις αμφιβολίες της για εκείνον. Πολύ επιφυλακτική ήταν η Νανά Παλαιτσάκη και για την Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks. «Δε μου αρέσει καθόλου το My Style Rocks, ειδικά φέτος είναι καταστροφικό για όλους... δε μου αρέσει καθόλου η κυρία Παπαγεωργίου!», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share