Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αγωνία στο σπίτι Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη: Εξαφανισμένος ο Απόστολος για 3 μήνες

Ο λόγος που έκανε ένα... διάλειμμα

14 Φεβρουαρίου 2023 13:59
Αγωνία στο σπίτι Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη: Εξαφανισμένος ο Απόστολος για 3 μήνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έβλεπαν με αγωνία τον αδελφό του πρώτου, Απόστολο, να έχει εξαφανιστεί, με τον τελευταίο να επιθυμεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, προτού επανέλθει, να απέχει από τη δημοσιότητα.

Στο τέλος, ο Απόστολος, που μίλησε και για το πόσο διαφορετικός είναι έναντι του αδελφού του, επέλεξε να κοινοποιήσει μια φωτογραφια από τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, ενώ έγραψε: «Spot Apostolos, καλό μήνα». Οι followers του τον επέναισαν για την ανάρτησή τους, αφήνοντας σχόλια και likes στην δημοσίευσή του.

Ο Απόστολος Ρουβάς διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν επιθυμεί την μεγάλη προβολή και έκθεση στα media. Μάλιστα, μετά τη συμμετοχή του στο Survivor έχει ελαφρώς αποστασιοποιηθεί.

Οικογενειακό χάρισμα: Το κοινό ταλέντο του Σάκη Ρουβά με τον αδερφό του Απόστολο - Έχει κλέψει τη καρδιά της Κάτιας Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον ίδιο να ποστάρει τρυφερά στιγμιότυπα με την οικογένειά του. Η όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει ο ίδιος και η Κάτια Ζυγούλη είναι το καταφύγιο του και πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει μαζί τους παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μπορεί τον ρόλο του μάγειρα να το έχει ο αδερφός του, Απόστολος. Βέβαια, ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να μπει για τα καλά στην κουζίνα και να αποδείξει ότι έχει και αυτός μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Πολλές φορές μας έχει δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες και μία από αυτές ήταν αυτό το βίντεο με μία γευστική μακαρονάδα δα χειρός του ιδίου.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Μακαρόνια με κιμά δεν είναι, έφτιαξα όμως μια γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα γιατί… πείνασα» τρολάρωντας τον εαυτό του και θυμίζοντας μας το αγαπημένο τραγούδι του από το μακρινό παρελθόν.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share