Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Mε χουφτώσε απροκάλυπτα ο...» - Καταγγελία "βόμβα" Μαρίας Αντωνά για πασίγνωστο τραγουδιστή (Video)

«Tο πρώτο χρονικό διάστημα...»

14 Φεβρουαρίου 2023 11:34
«Mε χουφτώσε απροκάλυπτα ο...» - Καταγγελία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την εξομολόγηση της Κατιάνας Μπαλανίκα για παρενόχληση που είχε δεχτεί και αμύνθηκε, η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Επίσης, μία αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η Μαρία Αντωνά δήλωσε ότι στο παρελθόν της είχε τύχει να τη «χουφτώσει» γνωστός τραγουδιστής. «Μου έχει τύχει όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε το πρώτο χρονικό διάστημα που πηγαίναμε στα κλαμπ, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής που τραγουδούσε ακριβώς δίπλα να έρθει παρόλο που ήμουν πλάτη και να με χουφτώσει απροκάλυπτα. Θεωρώντας ότι “εντάξει τα έπρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω, μέσα σε όλες τις κοπέλες”. Εγώ προσωπικά το έχω ζήσει σε πιο νεαρή ηλικία που ήμουν κοριτσάκι».

Τρόμος για Αντωνά και Σοϊλέδη: «Μας μπήκες καλά...!» - Παραλίγο να πέσουν στον γκρεμό με το αμάξι τους (photos)

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά γνωστοποίησαν μέσα από αναρτήσεις τους στα προσωπικά τους social media ότι είχαν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό τους το απόγευμα της Τετάρτης (03/01). Παράλληλα, διαβάστε εδώ το καρφί της Σταυρούλας για τη Μαρία Αντωνά και το τρίτο πρόσωπο!

Τι έγραψε το ζευγάρι στα social media

«Καλή χρονιά είπαμε; Αφού γλιτώσαμε τον γκρεμό καλά είμαστε», έγραψε η Μαρία Αντωνά στο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram και δείχνει το αυτοκίνητό τους να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού.

Ο Άρης Σοϊλέδης φωτογράφισε την οδική βοήθεια και έγραψε: «Αρχίσαμε. Μας μπήκες καλά».

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης παραλίγο να πέσουν στον γκρεμό με το αμάξι τους

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share