Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παραδοχή «βόμβα» Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Γερονικολού: «Η Κατερίνα έχει μέσα της...»

«Θα ήθελα να...»

14 Φεβρουαρίου 2023 11:08
Παραδοχή «βόμβα» Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Γερονικολού: «Η Κατερίνα έχει μέσα της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Στην Κατερίνα θαυμάζω τη στάση που έχει απέναντι σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Δεν είναι “εύθραυστη” η Κατερίνα, παντόφλα δεν τρώω, η εικόνα της είναι πριγκίπισσα αλλά έχει τσαμπουκά μέσα της».

Επιπλέον, απαντώντας στην ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να παίξει μαζί με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη είπε: «Για ποιο λόγο να παίξουμε το ζευγάρι με την Βάσω Λασκαράκη; Δεν είναι ένα λάθος σήμα; Είναι δύσκολη η θέση για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας». Παράλληλα, δείτε εδώ τα κοινά στοιχεία που είχαν τα νυφικά της Βάσως Λασκαράκη στους γάμους της με Τσιμιτσέλη και Σουλτάτο.

Όσον αφορά την κόρη του είπε: «Η κόρη μου λέει θέλει ένα πατατάκι, της παίρνω 3. Επειδή την παίρνω 2 ημέρες κάθε 15, είναι σαν την ελεύθερη ημέρα του γυμναστηρίου».

«Ο Μ. Ρέππας, ο Θ. Παθανασίου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι οικογένεια μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη», δήλωσε αναφερόμενος στις επαγγελματικές συνεργασίες.

Στην Κύπρο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε ένα τηλεπαιχνίδι και σχολίασε «είχα καλή επαφή με τον κόσμο, θα ξαναέκανα».

Τέλος, ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε και για την Μιμή Ντενίση λέγοντας: «Για να λέει η Μιμή Ντενίση πως έχω όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άνδρα, οφείλω να το παραδεχθώ. Την θέλω την Μιμή στη ζωή μου, με κάνει καλύτερο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share