Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Πωλίνα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Στη σχέση μας έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να...»

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

14 Φεβρουαρίου 2023 09:54
Κόλαφος η Πωλίνα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Στη σχέση μας έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι πλήρως εξαφανισμένος, όπως μας επισημαίνει και η Κατιάνα Μπαλανίκα, με την Πωλίνα προηγουμένως να αναφέρεται στη σχέση τους.

Μιλώντας στο «Λοιπόν», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μερικές απαιτητικές συνεργασίες που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Η απάντηση της Πωλίνας για τον Γιώργο Μαρίνο

Ποια ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία που είπατε, «δεν πάει άλλο, ή αυτός θα μείνει ή εγώ»;

Τέτοια συνεργασία δεν είχα ποτέ. Δύσκολη όμως ήταν και με τον Σταμάτη Κραουνάκη και με τον Γιώργο Μαρίνο. Δύσκολο εννοώ πως ήταν κάτι απαιτητικό, που χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια να βγάλω τον άλλον ασπροπρόσωπο και να μου δώσει τα εύσημα.

Σε τραγική οικονομική κατάσταση ο Γιώργος Μαρίνος: Η πτώχευση πριν εξαφανιστεί δια παντός

Ο Γιώργος Μαρίνος κάποτε ήταν στο επίκεντρο της προσοχής ως ο απόλυτος σόουμαν, αλλά πλέον έχει εξαφανιστεί εδώ και πάνω από μια δεκαετία, με οτιδήποτε του θύμιζε την προηγούμενη ζωή του να μην υπάρχει πια.

Μια χαρακτηριστική του κίνηση, ήταν να πουλήσει δύο σπίτια, με τη βίλα στον Νέο Βουτζά να προκαλεί την περισσότερη συζήτηση. Σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν, τα εφιαλτικά γεγονότα που έζησε στο πολυτελές σπίτι του στο Ν. Βουτζά πριν από μερικά χρόνια έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να το πουλήσει. Ήταν Απρίλιος του 2012, όταν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα την ώρα που εκείνος ξεκουραζόταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Γιώργος Μαρίνος βίλα Νέος Βουτζάς

Τα γόνατα του Γιώργου Μαρίνου λύγισαν όταν είδε τους άνδρες μπροστά του να τον σημαδεύουν με όπλο. Συνειδητοποιώντας ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, τους αποκάλυψε αμέσως τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι δράστες πήραν κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 100.000 ευρώ καθώς και 25.000 ευρώ σε μετρητά. Οι εικόνες αυτές όχι μόνο δεν έφευγαν στιγμή από το μυαλό του Γιώργου Μαρίνου, αλλά δεν άντεχε να περνά σε αυτό το σπίτι ούτε λεπτό. Στη σκέψη πως μπορεί να ζούσε ένα αντίστοιχο σκηνικό, τον έλουζε κρύος ιδρώτας και το μόνο που ήθελε ήταν να μετακομίσει.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, λοιπόν, πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι του στο Νέο Βουτζά μέσω γνωστής μεσιτικής εταιρείας. Πολλοί ήταν εκείνοι που σοκαρίστηκαν από την επιλογή του Γιώργου Μαρίνου να πουλήσει την έπαυλή του, καθώς γνώριζαν ότι ήταν το πολυτελές καταφύγιό του.

Γιώργος Μαρίνος βίλα

Η πισίνα όπου ο καλλιτέχνης συνήθιζε να κάνει μπάνιο είναι πλέον έρημη, έχοντας χάσει την ελκυστικότητά της. Το σπίτι που κάποτε έσφυζε από δραστηριότητα και κάλυπτε ένα τεράστιο οικόπεδο έχει κλείσει, με τον χρόνο να αφήνει τα σημάδια του. Επιπλέον, ο πανέμορφος κήπος του Γιώργου Μαρίνου, τον οποίο φρόντιζε ο ίδιος, έχει επανέλθει σε μια άγονη γραμμή.

Οι συζητήσεις για τη βίλα, το μυστήριο και η εξαφάνισή του

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και το διαμέρισμα που είχε στην περιοχήτων Αμπελοκήπων, στο οποίο έμενε όταν δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στο Νέο Βουτζά. «Ήθελε να το πουλήσει κι αυτό προκειμένου να μην έχει τίποτα να του θυμίζει το παρελθόν», αποκαλύπτει πρόσωπο που τον γνώρισε καλά.

Γιώργος Μαρίνος βίλα κήπος

Το μυστήριο, όμως, παραμένει. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διέρρευσαν, κανείς δε γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει με το γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος έχει μετακομίσει στα Νότια προάστια μαζί με έναν άνδρα, που δεν αφήνει κανέναν να επικοινωνήσει μαζί του, για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Εκτός, φυσικά, από το ερώτημα για το ποια είναι η κατάστασή του, έρχεται να προστεθεί και το ερώτημα για το τι έχει απογίνει η βίλα στον Νέο Βουτζά, που κατείχε ο παρουσιαστής, έχοντας εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share