Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Το μεγαλύτερο ποσοστό ζευγαριών χωρίζει! Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση»: Τα "σύννεφα" στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο (Video)

«Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία»

13 Φεβρουαρίου 2023 18:56
«Το μεγαλύτερο ποσοστό ζευγαριών χωρίζει! Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση»: Τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέντε χρόνια γάμου θα κλείσουν φέτος η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι υπήρξε περίοδος που είχαν "σύννεφα" στη σχέση τους που κρατά 10 χρόνια τώρα. Παράλληλα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός έβαλε και τα κλάματα!

«Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα “θέλω” μου, ζητούσα…και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας – να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς – και μετά και με τη σχέση μας. Νομίζω δεν γίνεται αλλιώς πια. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό ζευγαριών χωρίζει. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου και παραδέχτηκε ότι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχουν δεχτεί και συμβουλές για τη σχέση τους από ειδικό.

«Βοηθάει πολύ. Θεωρώ ότι στηρίζει πολύ μια σχέση αυτό. Πρέπει να το θέλεις πολύ. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον και τη σχέση σου και την οικογένειά σου. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή η κατανόηση αυτή η αλληλεγγύη αυτή η αγάπη, η αλληλοϋποστήριξη και το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο με τα χρόνια. Πολύ εύκολα διαλύονται όλα, λίγο ο ένας να μείνει πίσω λίγο ο άλλος να πει γιατί να υποχωρήσω εγώ, διαλύονται για πλάκα πια οι σχέσεις. Οπότε θέλει τρομερή υπομονή και επιμονή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share