Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Από τα σαλόνια στα αλώνια ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πούλησε το σπίτι του στο Ψυχικό 1.200.000 ευρώ! Πού βρίσκεται το δυάρι που μένουν πλέον ο ηθοποιός και η σύζυγός του (Video)

Η δεύτερη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού στο καμαρίνι του θεάτρου το 2010, «σπάει» τη σιωπή της

13 Φεβρουαρίου 2023 18:18
Από τα σαλόνια στα αλώνια ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πούλησε το σπίτι του στο Ψυχικό 1.200.000 ευρώ! Πού βρίσκεται το δυάρι που μένουν πλέον ο ηθοποιός και η σύζυγός του (Video)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση, έτσι η ζωή του πλέον έχει αλλάξει ριζικά. Όπως αποκάλυψε το Πρωινό μετακόμισε από το Ψυχικό και το πολυτελές διαμέρισμά του για πιο οικονομικές περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης μένει σε ένα δυάρι στο Παγκράτι, αφού πούλησε τη μεζονέτα στο Ψυχικό για 1.200.000 ευρώ ώστε να μπορέσει να πληρώσει τα χρέη του σε τράπεζες και εφορία. Ενώ, για πρώτη φορά, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η δεύτερη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού στο καμαρίνι του θεάτρου το 2010, «σπάει» τη σιωπή της.

«Δύο μέρες πριν βγει το σπίτι σε πλειστηριασμό, βρέθηκε αγοραστής, ο οποίος έδωσε 1,2 εκατ. ευρώ. Από αυτά, 900.000 πήγαν σε δύο δάνεια από τράπεζες που δεν εξυπηρετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και τα υπόλοιπα 300 χιλιάδες ευρώ πήγαν σε χρέη στην εφορία. Με το σπίτι του Ψυχικού εξυπηρετήθηκαν σχεδόν όλα τα χρέη», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης και στη συνέχεια αποκάλυψε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Πλέον μένει στο Παγκράτι, σε σημείο που μπορεί πολύ εύκολα να πάει στο κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση από το άλλο σπίτι που μένει ο γιος του».

«Δεν μπορώ να σας πω...»: Η πρώτη αντίδραση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για την απόφαση Φιλιππίδη

Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Τo δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού, ο ηθοποιός όμως θα παραμείνει ελεύθερος αφού το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους;

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου προκάλεσε έντονο σχολιασμό από τις τηλεοπτικές εκπομπές λόγω των δηλώσεων που έκανε στους δημοσιογράφους σχετικά με τη δικαστική απόφαση, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να καταθέτει αγωγή εναντίον της/

Από την άλλη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους προτίμησε να μην κάνει καμία δήλωση.

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά», απάντησε ευγενικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο τηλεοπτικό συνεργείο από την εκπομπή Πρωινό μας.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share