Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έμεινε κόκαλο η Ελένη Μενεγάκη: «Πώς τα έκανα έτσι ρε παιδιά;»

Χαμός με την παρουσιάστρια

13 Φεβρουαρίου 2023 18:04
Έμεινε κόκαλο η Ελένη Μενεγάκη: «Πώς τα έκανα έτσι ρε παιδιά;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα viral βίντεο από γάμο στην Αμερική προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/2 στη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Επίσης, σε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής περιέγραψε ότι την ώρα που αντάλλασσαν τους όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, ένα περιστέρι αφόδευσε στο νυφικό της νύφης, με αποτέλεσμα ο γαμπρός να παρατηρήσει ότι… μύριζε λίγο.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τον παλιό της συνεργάτη, Γρηγόρη Γκουντάρα. «Εγώ πιστεύω ότι είναι γούρι. Μου έρχεται στο μυαλό ο Γρηγόρης Γκουντάρας να μας λέει ότι στο πρώτο του ραντεβού με την Ναταλί Κάκκαβα είχε υποστεί εκείνη μία κουτσουλιά πάνω της. Κάπως μου έρχεται» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, ωστόσο φαίνεται πως μπερδεύτηκε.

«Άλλη κοπέλα! Αλλά σε πρώτο ραντεβού! Πώς τα έκανα έτσι ρε παιδιά; Πολλά τα χρόνια» έσπευσε να προσθέσει η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη

Είχαν χωρίσει χρόνια πριν: Το 1ο «σημάδι» διαζυγίου Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου που τότε δεν το κατάλαβε κανείς

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος ήταν ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ, γι’ αυτό ο χωρισμός του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Παράλληλα, δείτε εδώ την πρώην πεθερά της Ελένης Μενεγάκη.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη μαζί στον «Πρωινό Καφέ», όπου μέσα από τη συνεργασία τους, αναπτύχθηκε ο έρωτας, ο οποίος προβλήθηκε όσο ελάχιστοι και η δημιουργία μία πανέμορφης οικογένειας, με την απόκτηση των τριών παιδιών τους.

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος έζησαν έναν δυνατό έρωτα

Ο γάμος τους στην Κηφισιά, το 2001, ήταν το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς. Η Ελένη Μενεγάκη έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στο υπέροχο νυφικό της, ενώ κουμπάροι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία η παρουσιάστρια διατηρεί ακόμη άριστες σχέσεις και ο τότε σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος.

Έναν χρόνο αργότερα, το 2002, ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ο Αγγελος-Ιωάννης, το 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Λάουρα και μετακόμισαν στο καινούργιο σπίτι τους στα Μελίσσια και στις 28 Ιανουαρίου του 2008, γεννήθηκε η Βαλέρια.

Είχαν χωρίσει χρόνια πριν: Το 1ο «σημάδι» διαζυγίου Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου που τότε δεν το κατάλαβε κανείς

Το πρώτο «σημάδι» του διαζυγίου Ελένης Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου

Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ANT1 και πήγε στον ALPHA, η παρουσιάστρια τον ακολούθησε και ανέλαβε την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας.

Όταν όμως ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στο Μαρούσι, πολλοί ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι θα τον ακολουθούσε και η Ελένη Μενεγάκη, όμως, διαψεύστηκαν.

Το καλοκαίρι του 2009, άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους και παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους, ήρθε ο χωρισμός.

Το ζευγάρι είχε εξομολογηθεί σε δικούς τους ανθρώπους πως θα γνωστοποιήσουν οι ίδιοι το διαζύγιό τους μόλις είναι έτοιμοι. Και αφού ο χωρισμός τους δεν μπορούσε πια να μείνει κρυφός, πήραν την απόφαση της δημόσιας ανακοίνωσης και πλέον προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share