Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Τόλης...» - «Σεισμός» με την αποκάλυψη της Τζούλιας Παπαδημητρίου τη μέρα του θανάτου του Βοσκόπουλου

Τα είπε όλα!

13 Φεβρουαρίου 2023 15:37
«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Τόλης...» - «Σεισμός» με την αποκάλυψη της Τζούλιας Παπαδημητρίου τη μέρα του θανάτου του Βοσκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «βύθισε» την χώρα στο πένθος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με το θάνατό του, με την πρώην του σύζυγο, Τζούλια Παπαδημητρίου, να μιλά με αποκαλύψεις.

Παρά, μάλιστα, την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του μεγάλου τραγουδιστή, η πρώην σύζυγός του επιμένει, τονίζοντας πως ακόμη τον αγαπά.

Μιλώντας στο debater.gr για τον χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη δήλωσε: «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε να πει στον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν πρόλαβε, η Τζούλια Παπαδημητρίου απάντησε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Η απόφαση του Αρείου Πάγου στη μεγάλη διαμάχη

Υπενθυμίζεται ότι οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δικαίωνε τον Τόλη Βοσκόπουλο, αφού αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος στα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν ήταν βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Σειρά δικαστικών αποφάσεων, που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, αποδεικνύει ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share