Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γάμος για Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία - Πιο ευτυχισμένο από ποτέ το ζευγάρι

Η απόφαση που πήραν πριν γεννηθεί το παιδί τους

13 Φεβρουαρίου 2023 11:33
Γάμος για Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία - Πιο ευτυχισμένο από ποτέ το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ζουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους, βλέποντας το γιο τους να έρχεται στον κόσμο, ωστόσο λίγο πριν τον υποδεχθούν, παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η ποπ σταρ και ο ποδοσφαιριστής από τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, εκτός από τις απαραίτητες προετοιμασίες για την υποδοχή του γιου τους, η Ελένη και ο Αλμπέρτο αποφάσισαν να παντρευτούν λίγο πριν γίνουν γονείς. Συγκεκριμένα, ο πολιτικός γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Νοέμβριο στο δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κάτι που μέχρι τώρα κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Το χρονικό μιας μεγάλης αγάπης

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 με μια κοινή νυχτερινή έξοδο και στο πέρασμα του χρόνου οι δυο τους κατάφεραν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή από τη δημοσιότητα, κρατώντας μόνο για εκείνους τις λεπτομέρειες αυτού του ειδυλλίου.

Σε δηλώσεις της στο παρελθόν η Ελένη Φουρέιρα έχει τονίσει ότι δεν την αφορά το κεφάλαιο «γάμος», αλλά η μητρότητα και η δημιουργία οικογένειας. Τον Μάρτιο του 2021 το ζευγάρι προχώρησε σε από κοινού αγορά μιας υπερπολυτελούς κατοικίας και τώρα, δύο χρόνια αργότερα, απολαμβάνει τα γέλια του γιου του στο όμορφα διακοσμημένο παιδικό δωμάτιο.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, η οποία, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018 είδε την καριέρα της να απογειώνεται και να μπαίνει σε διεθνή τροχιά, απέχει τους τελευταίους μήνες από τη μουσική σκηνή λόγω της εγκυμοσύνης της. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχε ακυρώσει και τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της το περασμένο καλοκαίρι. Ομως, ήδη έχει ξεκινήσει να προγραμματίζει την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα και να σχεδιάζει -μαζί με τους στενούς συνεργάτες της στην Panik Records- τη νέα περιοδεία της, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2023, δίνοντας μεγάλη χαρά στους θαυμαστές της εντός και εκτός Ελλάδας.

«Εχω τεράστια λαχτάρα να ανέβω ξανά στη σκηνή και μετά να κατέβω για να πάρω αγκαλιά τον γιο μου», δήλωσε η ίδια πρόσφατα, ενώ με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ξεσήκωσε τους φαν της λέγοντας: «Μου έλειψε η σκηνή. Δεν μπορώ να περιμένω για την περιοδεία του 2023».

«Το μωρό μοιάζει...» - Αποκαλύψεις από τον μαιευτήρα της Ελένης Φουρέιρα (Video)

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους και είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς. Ο γυναικολόγος της, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στο Happy Day και έδωσε λεπτομέρειες.

«Στις 6 το πρωί μπήκε στο μαιευτήριο, στις 15.20 ήρθε το μωρό και έκανε έναν φυσιολογικότατο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη, γεννήθηκε ένα παιδάκι 2.900, υγιέστατο, πανέμορφο. Τα συναισθήματά της; Πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Μοιάζει και στους δύο αλλά το μουτράκι είναι Μποτία» επιβεβαίωσε ο γιατρός.

«Ο Αλμπέρτο συμμετείχε πάρα πολύ. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που εκτός του ότι είχε φροντίσει τη φυσική της κατάσταση είναι ψυχικά πολύ δυνατή. Περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία. Ήταν εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος η Ελένη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Με έπαιρνε λίγα παραπάνω τηλεφωνάκια τα βράδια» είπε μεταξύ άλλων. Πιστεύω μεθαύριο θα βγουν» τόνισε ο γιατρός.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share