Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο, οι γονείς μου...»

Η τρομερή εξομολόγηση του ηθοποιού

13 Φεβρουαρίου 2023 10:37
Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο, οι γονείς μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλόνισε με την εξομολόγησή του στο «Happy Day», μιλώντας για την παιδική του ηλικία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε περάσει καρκίνο.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, που αναφέρθηκε παράλληλα στον Θανάση Βέγγο, μίλησε για την επαγγελματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό αλλά και την πιο δύσκολη συνθήκη που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει σε γύρισμα πριν χρόνια σε μια ταινία του Μανούσου Μανουσάκη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τη συμμετοχή του στο Asia Express ενώ άνοιξε και το δύσκολο κεφάλαιο του καρκίνου τον οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ηλικία των έξι ετών.

Τα λόγια του Αϊβάζη για τον καρκίνο

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι.

Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του Ισμήνη που θέλει να ακολουθήσει κι εκείνη τον δρόμο της υποκριτικής αλλά και τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου την οποία θαυμάζει απεριόριστα.

Η ομορφιά είναι κληρονομική: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη (photos)

Ο Γιάννης Αϊβάζης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Όλοι γνωρίζουν την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Μαρία Κορινθίου, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τον αδερφό του, Αλκιβιάδη.

Κι όμως, ο αδερφός του, Αλκιβιάδης Αϊβάζης είχε βρεθεί πριν καιρό μπροστά από τις κάμερες, καθώς είχε πάρει μέρος σε ένα ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα στο MasterChef.

Βέβαια δεν είχε καταφέρει να περάσει στο σπίτι, με τον ίδιο να δηλώνει με έντονο ύφος: «Επειδή είμαι ειλικρινής σαν άνθρωπος και δεν θέλω να παίξω θέατρο, θεωρώ ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. Βλέπω άτομα να περνάνε που για μένα δεν θα έπρεπε να περάσουνε. Πάντα ήμουν ειλικρινής και πάντα θα παραμείνω. Αυτά. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω...».

Αλκιβιάδης Αϊβάζης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share