Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταιγιστική η Άβα Γαλανοπούλου: " Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που..." - Το άγνωστο περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η αποκάλυψη που συγκλόνισε

12 Φεβρουαρίου 2023 21:08
Καταιγιστική η Άβα Γαλανοπούλου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την άγνωστη φιλία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την στήριξη που της έδωσε στην δύσκολη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της μίλησε πριν λίγο καιρό η Άβα Γαλανοπούλου. Με την ευκαιρία, δείτε την αδερφή της ηθοποιού.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει».

Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, με συγκινητικά λόγια για τον Σάκη Μπουλά, τον Τάκη Σπυριδάκη, καθώς και τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος της στάθηκε πολύ στην περιπέτειά της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας, στο πρώτο δικαστήριο. Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά ήρθε, άντρας, αρσενικό… Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που μου συνέβη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου.» είπε.

Καταιγιστική η Άβα Γαλανοπούλου: ' Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που...' - Το άγνωστο περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Είσαι αστείος...» - «Άγρια» επίθεση στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ολοκληρώθηκε με αθωότητα για τον καταγγελλόμενο βιασμό και ενοχή για τις δύο απόπειρες, αλλά τα... σκάγια πήραν και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην πρώτη της αντίδραση μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη προβλήθηκαν στο Πρωινό. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει: «Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος».

Η απάντηση της Αναστασοπούλου στον Παπαδόπουλο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωσή του και επεσήμανε στην ραδιοφωνική της εκπομπή στον Pride: «Δεν θέλω να βλέπω δηλώσεις ανθρώπων, συναδέλφων που κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν, ή κρίνουν γνωρίζοντας με τάσεις να στρέψουν την κοινή γνώμη σε λάθος δρόμους. Κάνω μία γενικότερη έκκληση: θέλω να προσέχετε όλοι εσείς πάρα πολύ όταν ακούτε δηλώσεις ανθρώπων, να τις εξετάζετε. Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλη αυτή τη διαδικασία που έριξαν λάσπη στα θύματα λέγοντας πως όλες αυτές οι καταγγελίες έγιναν για σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προβολή ή τα χρήματα. Είναι αστείο θα πω.

Κατ’ αρχάς γιατί ξέρετε ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν έγινε καμία δήλωση, δεν γνωρίζετε καν τις τρεις καταγγέλλουσες που έφτασαν τις υποθέσεις τους στο δικαστήριο. Άρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θέλω να θυμάστε τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά κι έχουν υπερασπιστεί τους ανθρώπους που δεν πρέπει να υπερασπιστούν με πολύ λάθος επιχειρήματα, με πρόφαση ταλέντου όπως έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για τον Γιώργο Κιμούλη και το ταλέντο του.

Δεν είναι το ταλέντο που κρίνεται αλλά οι κακοποιητικές συμπεριφορές. Και να θυμίσω μία δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου. Όχι δεν είμαστε σε τρύπα κ. Παπαδόπουλε, είμαστε έξω από την τρύπα. Είμαστε χαρούμενοι που σταμάτησαν οι κακοποιητικές δράσεις στους ανθρώπους της δουλειάς μας. Ο σκοπός επετεύχθη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share