Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιαγιά η Άντζελα Δημητρίου - Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση

Περιμένει το πρώτο της εγγονάκι

12 Φεβρουαρίου 2023 19:04
Γιαγιά η Άντζελα Δημητρίου - Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγους μήνες η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς, θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε η ερμηνεύτρια για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια το απόγευμα της Κυριακής 12/2 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά.


Η μέλλουσα μανούλα, όπως θα δεις και στην φωτογραφία λάμπει από ευτυχία, ενώ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λόση.

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα.

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το “μεγαλύτερο θαύμα της ζωής” στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις “ανησυχίες” μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Είναι 30 χρόνια μικρότερός της: Ο γιος πασίγνωστου βουλευτή που είχε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

Αρκετοί είναι οι άνδρες, που έχουν περάσει από τη ζωή της Άντζελας Δημητρίου, με την ίδια να έχει κληθεί αρκετές φορές να απαντήσει για όσους έχουν θεαθεί στο πλευρό της.

Ζευγάρι, άλλωστε, ήθελαν τα δημοσιεύματα την Άντζελα Δημητρίου με τον Αποστόλη Ρομπόπουλο, γιο του γνωστού βουλευτή. Με αφορμή τις διακοπές τους στη Μύκονο, πολλοί έσπευσαν να πούνε ότι κάτι συμβαίνει με την τραγουδίστρια και τον κατά τριάντα χρόνια νεότερο της άντρα. Η Άντζελα Δημητρίου, που είχε σπαράξει καρδιές για τον πατέρα της, σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ» απάντησε σε όλους αυτούς που έκαναν λόγο για σχέση.

Η απάντησή της για τη σχέση με τον Ρομπόπουλο

«Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι είμαστε μαζί με τον Απόστολο Ρομπόπουλο, που ο πατέρας του είναι ο πρώην βουλευτής και ότι αυτός θα μου άνοιγε και καλά μαγαζί. Έχω εγώ ανάγκη,καρδιά μου, από τον οποιοδήποτε Ρομπόπουλο να μου ανοίξει μαγαζί;

Είναι 30 χρόνια μικρότερός της: Ο γιος πασίγνωστου βουλευτή που είχε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

Καταρχήν αυτό είναι ψέμα. Δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω γιατί ξέρεις πως είναι τα κανάλια. Μας είδαν με παρέα όταν πήγαμε στη Μύκονο για δυο μέρες. Άρχισαν να λένε «Πήγε ο Ρομπόπουλος στις «Μαργαρίτες»-στο μαγαζί που εμφανιζόμουν. Δεν ήρθε ποτέ. Είχε πάει να δει τον Ρέμο και εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί, που ένιωσε δέος με ένα μύθο, με τη γυναίκα που λέγεται Άντζελα Δημητρίου. Που είναι το κακό; Γιατί τους πειράζει αυτό και δεν τους ενοχλεί ο εβδομηντάχρονος που έχει σχέση με μια εικοσάρα; Δηλαδή εγώ γιατί να μην τα έχω με έναν τριαντάρη; Άμα γουστάρω και μπορώ θα τον έχω», είχε απαντήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share