Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπάραξε η Χάρις Αλεξίου: «Κυλάει ο χρόνος και...»

«Και εσύ μας αγάπησες και τις δύο»

12 Φεβρουαρίου 2023 14:53
Σπάραξε η Χάρις Αλεξίου: «Κυλάει ο χρόνος και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντιούνται πρώτη φορά ερμηνευτικά και, με συνδετικό κρίκο τον Νίκο Αντύπα, αγκαλιάζουν μοναδικά το «Πως Ν’ Αγαπώ», ένα από τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ο δημιουργός λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Παράλληλα, κόλαφος ήταν η Ελπίδα για την τραγουδίστρια προχωρώντας σε αποκαλύψεις φωτιά.

Το «Πως Ν’ Αγαπώ», είναι το δεύτερο τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, στο πλαίσιο της δισκογραφικής συνεργασίας που ετοίμαζε ο Νίκος Αντύπας με την Άλκηστη και πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Η Χάρις Αλεξίου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τη φιλία της με τον Νίκο Αντύπα αλλά και τη συνεργασία της με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τι όμορφο που είναι να κυλάει ο χρόνος και οι φιλίες που γεννήθηκαν μέσα στη μουσική να αντέχουν ακόμη. Και οι δυο μας, τραγουδήσαμε και απογειωθήκαμε με τα τραγούδια σου. Και εσύ μας αγάπησες και τις δύο. Σου χρωστάμε πολλά Νίκο Αντύπα.. Για αυτό ενωθήκαμε εδώ. Για “κάτι» που άφησες… και εμείς το πήραμε αγκαλιά… Χαρούλα – Άλκηστις»

Πέταξε «βόμβα» η Χάρις Αλεξίου: «Κάποιοι κάνουνε και σ@ξ μέσα...»

Πριν μερικούς μήνες η Χάρις Αλεξίου είχε ανοίξει την καρδιά της και είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Θανάση Λάλα. Μάλιστα δε δίστασε να τονίσει την υπερβολική χρήση του κινητού σήμερα και πως υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μέχρι και σ@ξ μέσω αυτού. Με την ευκαιρία, δείτε την κατάθεση ψυχής που έκανε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

– Έχεις κι εσύ την αίσθηση ότι ζούμε σε μία εποχή που η κάμερα του συστήματος δείχνει τι υπάρχει σε μιά γωνία 60 μοιρών και αποσιωπεί τις 300 υπόλοιπες μοίρες που είναι η υπόλοιπη ζωή μας και δεν μας την δείχνουν ποτέ;

Ναι, ισχύει αυτό. Άμα είσαι στημένος όλη τη μέρα σε ένα Instagram και ένα Facebook, έτσι και αλλιώς θα δεις μόνο την ευκολία του άλλου για επικοινωνία. Την ανάγκη της στιγμής. Δεν θα δεις τα άλλα πράγματα που είναι η ζωή μας.

– Μπορεί σε αυτό που δεν μας δείχνουν, να ζει και να υπάρχει, ο σημερινός Χατζιδάκις, ο νέος Ελύτης, ο άλλος Σαχτούρης, ο Μινωτής και η Λαμπέτη του μέλλοντός μας; Μήπως δεν είμαστε τόσο φτωχοί πνευματικά όσο φαινόμαστε;

Χάρις Αλεξίου σ@ξ

Δεν ξέρω αν είμαστε φτωχοί, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα στο τραγούδι επειδή οι εταιρείες παραγωγής δεν βγάζουν φράγκα, δεν πουλάνε πια και δεν κερδίζουν όπως κέρδιζαν, δεν δίνουν περιθώριο στους νέους, δεν σαπορτάρουν κάποιο νέο ταλέντο, δεν χάνουν λίγα λεφτά γι’ αυτόν, για να κερδίσουν ίσως αύριο.

Δεν παίρνουν πια το ρίσκο για να βρουν αυτό που θα είναι η υπογραφή του μέλλοντος μας! Γι’ αυτό κι οι νέοι τώρα, επενδύουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους, κάνουνε ό,τι κάνουνε και οι εταιρείες τους παίρνουνε έτοιμους, αν τους βγει το παιχνίδι.

– Τι άλλαξε στις εταιρείες; Κάποτε οι εταιρείες βγάζανε εκατομμύρια από εσάς.

Δεν ρισκάρουν γιατί δεν πουλάνε. Κλείσανε τα δισκάδικα. Δεν αγοράζει ο κόσμος δίσκους και η ηλεκτρονική αγορά δεν αποδίδει χρήματα, το ξέρουμε. Καλλιέργησαν το τζάμπα με τις εφημερίδες – όλοι έχουμε βάλει το χεράκι μας σε αυτό- και φτιάξαμε ένα κοινό που ό,τι θέλει το θέλει χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της καλλιέργειας του πολύ τζάμπα. Φτάσαμε στο σημείο να παίρνουν τα CD τις Κυριακές με τις εφημερίδες οι άνθρωποι και να τα πετάνε. Η ευκολία του «τα έχω όλα μέσα στο κινητό μου» επίσης. Έχω την ταινία, έχω τη μουσική, την επικοινωνία, τους λογαριασμούς μου, την τράπεζα, τα πάντα μέσα στο κινητό μου. Κάποιοι κάνουνε και σεξ μέσα από το κινητό τους.

Ναι, το κάνουνε και αυτό. Κάποιοι δεν συναντιούνται καν. Κάποιοι ούτε χαϊδεύονται, ούτε φιλιούνται πια. Έχουν το κινητό για όλες τις δουλειές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share