Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Η ζωή μου χωρίστηκε στο..." - Συγκινεί για τον γιό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λιώσαμε

12 Φεβρουαρίου 2023 14:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε τις πρώτες βόλτες με τον γιο της, ο οποίος έγινε 40 ημερών! Με την ευκαιρία, δείτε πόσα κιλά έχει χάσει δύο μήνες μετά την εγκυμοσύνη.

Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram, αναφέροντας πως πήραν την ευχή από την εκκλησία, ενώ ξεκίνησαν για την βόλτα τους με το καρότσι.

«Γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχούλα μας. Η μέρα επιβάλει βολτίτσα με το καρότσι μας. Εγώ σε στιγμιότυπο, δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου», έγραψε στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα», έγραψε σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πλέον, δηλώνει με κάθε τρόπο, όσα όμορφα βιώνει δίπλα στον γιο της.

«Βόμβα» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε όσο κανείς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας την κεντρική παρουσιάστρια από το πουθενά. Η σχέση τους, που αποκάλυψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν γνωστή στους ανθρώπους των media. Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα ποιος ήταν ο λόγος του χωρισμού τους.

Μέχρι τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν είχε καμία σχέση με τον κόσμο των media.

Με καταγωγή από τη Ρόδο πέρασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Δημήτρης Κοντομηνάς

Η ίδια ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά στη συνεργασία της με τους υπόλοιπους.

Ένα από τα κύρια προβλήματα της εκπομπής ήταν πως αποχωρούσαν πολλοί συνεργάτες της παρουσιάστριας και, το κυριότερο, τα νούμερα που έκανε δεν ήταν καθόλου καλά, ούτε στο δυναμικό αλλά ούτε και στο νεανικό κοινό.

Έτσι η «σχέση» με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά έληξε άδοξα και ο καθένας πήρε το δρόμο του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συνεχίζει μέχρι σήμερα τα τηλεοπτικά της βήματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share