Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Μιμής Ντενίση για Λαζόπουλο: «Ο Λάκης ξέρει να παίζει το...»

«Σάτιρα κάνει, δεν κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση στο πανεπιστήμιο»

12 Φεβρουαρίου 2023 10:34
Αποκαλύψεις «φωτιά» Μιμής Ντενίση για Λαζόπουλο: «Ο Λάκης ξέρει να παίζει το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση σχολίασε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά την αναφορά της πως η ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα άξιζε να φτάσει μέχρι και τα Όσκαρ. Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εφημερίδα τα «Νέα», για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μια δήλωση η οποία σχολιάστηκε έντονα από τον γνωστό κωμικό - σατιρικό ηθοποιό. Η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της στην «Real Life» και στην Κορύνα Μανταγάρη απαντά για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλου.

«Σχολίασε κάτι που είπα για την ταινία στα 100 χρόνια στην επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής έπρεπε να πάει υποψήφια για Όσκαρ, γιατί έχει ήδη κάνει την διαδρομή της στην Αμερική, έχει προβληθεί στις αίθουσες και το κοινό την ξέρει. Το να πάει μια άγνωστη ταινία που έχει λιγότερες πιθανότητες, από το να πάει η “Σμύρνη μου αγαπημέν”. Τώρα, αν αυτό δεν του άρεσε ή το βρήκε κατάλληλο να σατιρίσει δικαίωμα του. Σάτιρα κάνει, δεν κάνει κάποια σοβαρή ανάλυση στο πανεπιστήμιο», είπε η ηθοποιός.

Ενώ σε ερώτηση για το αν έχει δει την ταινία ο Λάκη Λαζόπουλος απάντησε: «Δεν ξέρω αν την έχει δει, ο κύριος Λαζόπουλος ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και το παίζει. Και εγώ το ξέρω αλλά δεν το παίζω. Αν πει “τι ωραία η ταινία της Μίμης”, δεν θα παίξει, αν όμως κάνει κάποιο σχόλιο, θα παίξει. Άρα ποιος φταίει, ο κύριος Λαζόπουλος ή όσοι το παίρνουν και το παίζουν; Γιατί δεν έπαιξε η είδηση για το βραβείο της Ακαδημίας;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share