Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με τον Γιώργο Λιάγκα: Η εμφάνισή του σε ελληνική σειρά που δεν θυμόταν κανείς

Πριν από 28 χρόνια με κατάμαυρο μαλλί

11 Φεβρουαρίου 2023 21:13
Σούσουρο με τον Γιώργο Λιάγκα: Η εμφάνισή του σε ελληνική σειρά που δεν θυμόταν κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ανανεωμένη εικόνα επέστρεψε το Σάββατο 11/2 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μία από τις θρυλικές κωμωδίες του Mega, το Ντόλτσε Βίτα.

Ο έρωτας της χήρας εργοστασιάρχου Χριστίνας Μαρκάτου με τον κατα πολλά χρόνια νεότερο της Αντώνη Καλούδη αναβιώνει μετά από σχεδόν 30 χρόνια με άριστη ποιότητας εικόνας και το κοινό ξεσηκώθηκε από χαρά με το Twitter να παίρνει φωτιά.

Αυτό, που για άλλη μια φορά μας αποκάλυψαν οι πολύ παρατηρητικοί χρήστες ήταν συμμετοχή του Γιώργου Λιάγκα με τον παρουσιαστή τότε να είναι εμφανώς πολύ πιο νέος, στη σκηνή, που φαίνεται να κάνει πέρασμα με ένα γαλάζιο μπουφάν. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι της Φάιης Σκορδά στην Βούλα μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το twitter εντόπισε την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο Ντόλτσε Βίτα

Έκρηξη Γιώργου Λιάγκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι ηλίθιοι στα κανάλια...»

Στις φήμες πως την πρωινή ζώνη του Ant1 αναμένεται να αναλάβει την επόμενη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, θέλησε να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης (09/02). Η «έκρηξη» του παρουσιαστή του «Πρωινού» ήταν ιδιαίτερα ειρωνική.

«Βγήκε το πρωί μια τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε ότι έχει συμφωνήσει ο Γρηγόρης με το κανάλι να κάνει του χρόνου το πρωινό, εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα και όταν το συμφωνήσουν τότε θα μου το πουν» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. Με την ευκαιρία, δείτε στις πόσες χιλιάδες ευρώ ανέρχεται ο μισθός του Γιώργου Λιάγκα.

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» ανέφερε: «Αυτή η πλάκα που γίνεται ότι πρέπει να κοπούν οι εκπομπές που πάνε καλά… Αυτές που δεν πάνε καλά, δεν πειράζει, τις αφήνουν τα κανάλια. Αυτές που δεν πάνε καλά αυτές κόβουν τα κανάλια, δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια. Και το λένε οι τηλεοπτικοί συντάκτες αυτό…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share