Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Κόντρα" για Ρούλα Κορομηλά και Σπύρο Παπαδόπουλο - Το συμβάν που έφερε την απόσταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ηθοποιό

Έγινε γνωστό μετά από χρόνια

11 Φεβρουαρίου 2023 18:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τραγική κατάσταση είχε βρεθεί προ ορισμένων ετών ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να κοντεύει κάποτε να καταστραφεί εξαιτίας μιας γυναίκας. Με την ευκαιρία, δείτε την "άγρια" επίθεση στον ηθοποιό.

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι. Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξη του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».

'Κόντρα' για Ρούλα Κορομηλά και Σπύρο Παπαδόπουλο - Το συμβάν που έφερε την απόσταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ηθοποιό

«Μετανιώνει» το διαζύγιο ο Σπύρος Παπαδόπουλος :«Θα νοιάζομαι πάντα την Αθηνά Τσιλύρα...»

Τον έχουμε συνηθίσει σε επιτυχημένες σειρές και εκπομπές να δίνει το δικό του στίγμα, αυτό όμως που δεν βλέπουμε τόσο συχνά είναι η πρώην σύζυγός του Σπύρου Παπαδόπουλου, η ηθοποιός Αθηνά Τσιλύρα. Σε μια κατάθεση ψυχή ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως θα τη νοιάζεται πάντα παρά το διαζύγιο.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και δεν δίστασε να σχολιάσει κάθε κρυφή λεπτομέρεια της ζωής του. Αναφέρθηκε στον καρκίνο και βέβαια τον μονάκριβο γιο του και τη σχέση με την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε η ηθοποιός για το διαζύγιό τους.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην έντονη σχέση με την Αθηνά λέγοντας πως «Ήταν ένας μεγάλος έρωτας και σιγά σιγά ο χρόνος έκανε αυτό που συνήθως κάνει… σκάβει… έκανε τη ζημιά του. Αφού θα είμαστε καλύτερα αν το διαλύσουμε. Και ξέρει ότι θα κάνω πάντα τα πάντα για να είναι καλά. Θα τη νοιάζομαι και τη νοιάζομαι και το αποδεικνύω αυτό με πράξεις και όχι με λόγια και τη θαυμάζω γιατί πιστεύω ότι η Αθηνά σε δραματικούς ρόλους είναι ότι καλύτερο έχουμε».

Σπύρος Παπαδόπουλος και Αθηνά Τσιλύρα

«Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως η περιπέτεια της υγείας μου»

Για τον καρκίνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως η περιπέτεια της υγείας μου. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πέσει με τη μηχανή και δεν ξανακαβαλάνε, έχω πέσει με τη μηχανή δυο τρεις φορές, την καβαλάω και συνεχίζω σαν να μην έπεσα ποτέ.

Αυτό έγινε και με τον καρκίνο. Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Έχω δουλειές τώρα, δεν μπορώ να φύγω τώρα.

Το σοκ δεν ήταν μεγάλο, με εξέπληξα και εγώ ακόμη. Ο γιατρός μου το είπε χοντρά. Φώναξα τον γιο μου και του μίλησα για να ξέρει.

Από μικρό παιδί είμαι έτσι. Ίσως να οφείλεται στον τρόπο που μεγαλώσαμε. Επειδή ήταν τα πράγματα περίεργα, ζούσαμε το σήμερα. Το να σκεφτείς την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής. Ζούσαμε το σήμερα και αν θα τη βγάλουμε» τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share