Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δίνει τέλος στις φήμες η Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την αλήθεια για την παρουσιάστρια

Είναι γεγονός!

11 Φεβρουαρίου 2023 15:10
Δίνει τέλος στις φήμες η Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την αλήθεια για την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη κράτησε την υπόσχεσή της και το βράδυ της Παρασκευής 10/2 βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τα γενέθλιά του, δίνοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν για τις σχέσεις των δυο τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 43α γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της.

Στη συνέχεια της βραδιάς η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο ποζάρουν μαζί στον φακό, ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή.

«Ο Δημήτρης τι σκέφτεται ? Μου λέτε ??», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

«Τρέλανε» με απανωτά μηνύματα την Ελένη Μενεγάκη ο Άγγελος Λάτσιος: «Επειδή αυτός δεν είναι στη δουλειά...»

Ελένη Μενεγάκη: Απανωτά μηνύματα έστελνε ο Άγγελος Λάτσιος στη μαμά του, Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής αφήνοντάς την άφωνη! Πώς το πήρε όμως ο καλεσμένος της Γιάννης Στάνκογλου;

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξή της με τον Γιάννη Στάνκογλου και ενώ μιλούσε ο ηθοποιός, ακούγονταν τα απανωτά μηνύματα στο κινητό της Ελένης και ο ηθοποιός σταμάτησε να μιλά και της είπε «χτυπάει, ε; Μηνύματα…» και τότε η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να πει ποιος είναι, ότι δηλαδή ήταν ο εικοσάχρονος γιος της.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου απαντούσε στην τελευταία της ερώτηση «πες μου δυο, τρία, πέντε χαρακτηριστικά που σε βοήθησαν να γίνεις και να φτάσεις να είσαι αυτό που είσαι σήμερα επαγγελματικά» και ο ηθοποιός άρχισε να της απαντά… αλλά τα μηνύματα του Άγγελου Λάτσιου διέκοψαν την κουβέντα τους!

Ο Γιάννης Στάνκογλου ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη: «Χτυπάει, ε; Μηνύματα, ε;» και η Ελένη τόνισε νευριασμένη «ο γιος μου στέλνει μηνύματα, επειδή αυτός δεν είναι στη δουλειά, νομίζει πως κι εγώ δεν είμαι και όλα καλά…» και συνεχίστηκε η κουβέντα της παρουσιάστριας με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει!

Παράλληλα, σας θυμίζουμε και την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share