Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Η Πόπη Τσαπανίδου σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να...»

Ο παρουσιαστής δεν άφησε τίποτα να «πέσει» κάτω

10 Φεβρουαρίου 2023 16:58
Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Η Πόπη Τσαπανίδου σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τη viral ατάκα της Πόπης Τσαπανίδου ασχολήθηκαν μεταξύ άλλων χθες οι Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να αποκαλύπτει το λόγο που παράτησε τη δημοσιογραφία.

Το «Πρόεδρε έλα με φόρα» ήταν η ατάκα με την οποία έκανε το ντεμπούτο της ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου, και έγινε viral το twitter.

Φυσικά, οι Ράδιο Αρβύλα δεν το άφησαν να πέσει κάτω και ετοίμασαν το δικό τους βίντεο για να την τρολάρουν.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης είπε για την Τσαπανίδου: «Σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει ανιματέρ του Αλέξη».

Ο Χρήστος Κιούσης από την πλευρά του σημείωσε: «Αν πάντως η Πόπη ήθελε να περάσει από τις ειδήσεις στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα μπορούσε να μην πάει στον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα υπήρχαν θέσεις» με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά: «Αστειεύεσαι; Με μεγάλη χαρά θα την είχαμε στο τραπέζι».

Τίναξε τη μπάνκα στον...αέρα η Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε από τον ΣΚΑΪ

Τι θα μπορούσε να κάνει την Πόπη Τσαπανίδου να πάρει τελικά την απόφαση να μεταγραφεί από την Κρατική Τηλεόραση στον ΣΚΑΪ; Ε, δεν θέλει και μεγάλη σκέψη. Μια καλύτερη οικονομική συμφωνία, η οποία αναλογούσε στο μισθό της σε ένα εξαψήφιο ποσό. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το αυτοκίνητο-θηρίο που έχει.

Μπορεί να μιλάμε για το μακρινό 2010, όταν ούτε η ίδια δε φανταζόταν τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ακόμα και σήμερα το ποσό που έκλεισε στο συμβόλαιο της είναι αρκετά υψηλό για πολλούς.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, η αμοιβή της ήταν αρκετά αυξημένη, ενώ το συμβόλαιο που της προσέφεραν ήταν για τρία χρόνια, προκειμένου συμφωνήσει με την ιδιοκτησία του μεγάλου καναλιού στο Π. Φάληρο για την μετακίνηση της απ' την δημόσια τηλεόραση.

μισθός Πόπης Τσαπανίδου από ΣΚΑΪ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό της ετήσιας αμοιβής της άγγιζε τότε τα 275 χιλ. ευρώ, αυξημένο κατά 25 χιλ. ευρώ σε σχέση με τις αποδοχές που είχε απ' την ΕΡΤ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share