Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μίλησε έξω από τα δόντια η Ελένη Μενεγάκη: "Πάντως και ο δικός μου τα έχασε..." - Η αποκάλυψη για τον Μάκη Παντζόπουλο

Το αποκάλυψε στην εκπομπή

10 Φεβρουαρίου 2023 15:01
Μίλησε έξω από τα δόντια η Ελένη Μενεγάκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάντως και ο δικός μου τα έχασε χθες που του είπα ότι θα βγω. Μου λέει, “μήπως να κάνουμε αυτό;” και του λέω, “δε μπορώ, έχω απογευματινή έξοδο”. Με κοιτάζει με μια απορία τύπου, “Η δικιά μου η γυναίκα θα βγει;” με ρώτησε που θα πάω. Του είπα ότι θα πάω στον Δημήτρη να κόψω μια τούρτα, ότι θέλω να πάω σπίτι του, να δω. Μου λέει, “θα πας εσύ στο Παλαιό Φάληρο;” Ήταν σαν να βγαίνω στα διόδια. Τόσο μακριά» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την Ρούλα Κορομηλά.

Τα γενέθλιά του είχε χθες 9/2 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σήμερα, ετοιμάζεται να τα γιορτάσει στο σπίτι του. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έχει καλέσει στο πάρτι, μεταξύ άλλων και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση με μεγάλη χαρά.

Σήμερα μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως όταν είπε στον Μάκη Παντζόπουλο ότι θα βγει, και θα πάει από το Μελίσσια στο Παλαιό Φάληρο για τα γενέθλια του συνεργάτη της, ξαφνιάστηκε πάρα πολύ καθώς η παρουσιάστρια δεν αγαπά τις πολλές μετακινήσεις.

«Πάντως και ο δικός μου τα έχασε χθες που του είπα ότι θα βγω. Μου λέει, “μήπως να κάνουμε αυτό;” και του λέω, “δε μπορώ, έχω απογευματινή έξοδο”. Με κοιτάζει με μια απορία τύπου, “Η δικιά μου η γυναίκα θα βγει;” με ρώτησε που θα πάω. Του είπα ότι θα πάω στον Δημήτρη να κόψω μια τούρτα, ότι θέλω να πάω σπίτι του, να δω. Μου λέει, “θα πας εσύ στο Παλαιό Φάληρο;” Ήταν σαν να βγαίνω στα διόδια. Τόσο μακριά» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτή είναι η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Τι παίρνουν Άγγελος Λάτσιος και Μαρίνα Παντζοπούλου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από ένα χρόνο η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στα παιδιά της, Άγγελο Λάτσιο, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με το που επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές της πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Η αμύθητη κληρονομιά της Ελένης Μενεγάκη

Ο 18χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο . Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share