Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και η αναφορά στη Ρούλα Κορομηλά

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

10 Φεβρουαρίου 2023 14:02
Κόλαφος η Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και η αναφορά στη Ρούλα Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Σίσσυ Χρηστίδου είχε φιλοξενήσει πριν μερικά χρόνια στο πλατό της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, περνώντας σε αποκαλύψεις για τα παιδικά τους χρόνια, ενώ η «οικοδέσποινα» δε δίστασε να αναφερθεί και στη Ρούλα Κορομηλά.

Η Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθάρισε πως στα αρχικά της σχέδια δεν ήταν η τηλεόραση, ωστόσο θαύμαζε τη Μαρία Αλιφέρη, ενώ η μητέρα της παρακολουθούσε καθημερινά τις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο μισθός της από τον «Πρωινό καφέ».

«Ήμουν η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Μαρίας Αλιφέρη στα "Τετράγωνα των αστέρων", ήμουν παιδάκι και μάζευα όλη τη γειτονιά στο σπίτι μου. Δεν έλεγα ότι εγώ θα βρεθώ στην τηλεόραση. Μου άρεσε να βλέπω, αυτό που έβλεπα, αλλά δεν το έβλεπα ως δουλειά, γιατί τότε υπήρχαν μόνο δύο κανάλια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά και στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης: «Κι εγώ πριν ξεκινήσω έβλεπα τη Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση. Την έβλεπε η μαμά μου στον "Πρωινό Καφέ". Τότε που τα πρωινά κοιμόμουν γιατί έβγαινα τα βράδια».

Δείτε το βίντεο

Χρυσάφι στα...πόδια της: Αυτός είναι ο μισθός της Ελένης Μενεγάκη στο Mega!

Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του Mega, μόλις έναν χρόνο μετά το αντίο της προκάλεσε πολλές εντυπώσεις! Πού να δείτε τι θα πάθετε μόλις δείτε το μισθό της!

Η ίδια τόνισε πως της έλειψε αλλά η αλήθεια είναι λίγο έως πολύ διαφορετική! Όπως καταλαβαίνετε σε μια τέτοια απόφαση τεράστια επιρροή είχε το οικονομικό κομμάτι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το μεγάλο deal, εξασφαλίζοντας την υπογραφή της “βασίλισσας” με ένα υπέρογκο ποσό. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκαλύφθηκε για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα για να επιστρέψει στην τηλεόραση, μόλις έναν χρόνο μετά το αντίο, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τρομερό μισθό ως μηνιαίο της μισθό!

μισθός Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Τι μισθό παίρνει η Ελένη Μενεγάκη από το Mega;

Όπως θα έχετε διαβάσει από τον τίτλο του άρθρου μας η Ελένη Μενεγάκη παίρνει ένα ποσό κοντά σε εκείνο που εξασφαλίζει ο νικητής του Survivor κάθε χρόνο, αφού πληροφορίες μας κάνουν λόγο για εξαψήφιο νούμερο! Μάλιστα το ποσό αυτό είναι ως μηνιαίως μισθός και όχι ως ετήσιος! Οπότε μιλάμε για πάνω από 100.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον χρόνο, όπως μπορείτε να καταλάβετε το συνολικό ποσό ξεπερνάει το εκατομμύριο και είναι σίγουρα επταψήφιο! Ότι ψωνίζεις παίρνεις λέει μια παροιμία και αυτή φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μπροστά στην επιτυχία φαίνεται να μην λογαριάζει το χρήμα! Άλλωστε η βόμβα της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στην Ελληνική τηλεόραση ήταν τέτοια που έφερε έσοδα και από… χορηγούς στο κανάλι!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο ρόλο στην απόφαση της παρουσιάστριας να πει το ναι στο Mega έπαιξε και το γεγονός πως είναι καλή φίλη και κουμπάρα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού, αφού είναι γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει γράψει και την επιτυχία “Έξαψη” που ερμηνεύει η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share