Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Μάριου Πρίαμου - Δείτε τον για πρώτη φορά (photos)

Σαν...φωτοτυπίες!

10 Φεβρουαρίου 2023 13:50
Survivor All Star: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Μάριου Πρίαμου - Δείτε τον για πρώτη φορά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor All Star, ειδικά μετά το ειδύλλιό του και την επεισοδιακή αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα. Ο ίδιος είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχη του στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως έχετε δει τον άγνωστο αδερφό του;

O Κύπριος παίκτης του Survivor All Star είναι εκπαιδευτής καταδύσεων και έχει άλλους δύο αδερφούς, με τον μικρότερο να είναι ένας κούκλος και να του μοιάζει πολύ.

αδερφός Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, όπως ονομάζεται, σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ και είναι κανονική φωτοτυπία του αδερφού του, καθώς η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική!

Survivor All Star: «Καλός τριπλαδόρος» ο Μάριος Πρίαμος - Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την Καρολίνα

Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star δέχτηκε μήνυμα από την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Μάριος Πρίαμος δέχτηκε τρία μηνύματα, εκ των οποίων το ένα ήταν από την πρώην παίκτρια των Μαχητών. Με την ευκαιρία, αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω του παράνομου ειδυλλίου τους στον Άγιο Δομίνικο. Οι δύο παίκτες βρίσκονταν κρυφά σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα, παρά το γεγονός ότι η Καρολίνα είχε σχέση με τον Μπο και ο Μάριος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχτηκαν οι παίκτες και φυσικά, αναφέρθηκε σε αυτό του Πρίαμου.

«Τρία μηνύματα. Να τα αξιολογήσουμε ένα ένα. Έστειλε η Καρολίνα μήνυμα», του είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με εκείνον να κατηγορεί τον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να ανοίξει αυτή τη συζήτηση.

«Εγώ το άκουσα κι είπα να το βάλω στη συζήτηση έτσι να υπάρχει», συνέχισε ο Γιώργος Λιανός με τον Μάριο Πρίαμο να του απαντάει: «Καλά έκανες. Δέχτηκα κι εγώ τρία μηνυματάκια, ξέρω όμως πού το πας. Στο τρίτο μήνυμα από την Κάρολ».

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα που έστειλε. Ξέρει αυτή ότι θα τα πούμε, όταν είναι να βγω από το παιχνίδι και την ευχαριστώ πολύ για το όμορφο μήνυμα. Όπως και τα φιλαράκια μου, αδέρφια, όπως τα αποκαλώ», συμπλήρωσε, αποφεύγοντας έτσι τον Γιώργο Λιανό που ετοιμαζόταν να του κάνει κι άλλες ερωτήσεις για την Καρολίνα.

Τέλος, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη «καλό τριπλαδόρο», αφού κατάφερε να αλλάξει θέμα και να μην συνεχίσει τη συζήτηση για την Καρολίνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share