Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Νίκο Μουτσινά: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και...»

Ο λόγος που μίλησε για τη σεξουαλική του ταυτότητα και η προσπάθεια για υιοθεσία

10 Φεβρουαρίου 2023 13:37
«Βόμβα» από Νίκο Μουτσινά: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε βρεθεί προ ημερών ο Νίκος Μουτσινάς, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του ήθελε να βρούνε μια γυναίκα, για να τους κάνει παιδί.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Antivirus”, στην οποία είπε για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

«Το έκανα γιατί έτσι κι αλλιώς νιώθω καλύτερα. Είμαι σε μια φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα’ χουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Το κομμάτι, είμαι gay, δεν είμαι gay, δεν αφορά κανέναν και δεν πρέπει.

Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος) μιλώντας όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που κάνει για να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας.

«Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά.

Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο.

Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρω.

Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Βόμβα» από Νίκο Μουτσινά: «Τα τελευταία 5 χρόνια τα έχω με τον…»

Ο Νίκος Μουτσινάς σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση του λέγοντας: «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με…».

Ο ηθοποιός παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος στο “Καλύτερα δεν γίνεται” και του ανέφεραν πως τον ψάχνουν στην Google. O ίδιος είχε απαντήσει στις κάρτες – “βόμβα” χωρίς κανένα δικαίωμα να πει “πάσο”.

Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς για το παιδί που θέλει να υιοθετήσει.

σχέση Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο είχε απαντήσει χιουμοριστικά “Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share