Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πρωταθλήτρια» η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα: Τα 59 ακίνητα, οι καταθέσεις και η βίλα στη Φιλοθέη (photo)

Πέντε σελίδες για το «πόθεν έσχες» της

10 Φεβρουαρίου 2023 11:25
«Πρωταθλήτρια» η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα: Τα 59 ακίνητα, οι καταθέσεις και η βίλα στη Φιλοθέη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα, Άννα Ραγκούση είναι μια εκ των πρωταθλητριών στην κατοχή ακινήτων. Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν πέντε σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, με πρώτη και καλύτερη τη βίλα στη Φιλοθέη.

Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας της Άννας Νταλάρα: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερίσματα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις».

Μαζί με το σύζυγο της (και την κόρη της): Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!

εξοχικό Νταλάρα στην Αντίπαρο
Το εξοχικό τους στην Αντίπαρο

Η ίδια δηλώνει εισόδηματα ύψους 250.494 ευρώ ενώ ο σύζυγός της δηλώνει 315.799 ευρώ, ενώ κατέχουν χιλιάδες αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα τα ποσά των οποίων αγγίζουν τα 1 εκατ. ευρώ.

Επίσης η κα Νταλάρα έχει καταθέσεις ύψους 720.392 ευρώ, 14.460 δολαρίων Αμερικής και 11.441 λίρες Αγγλίας.

Επίσης, στην ιδιοκτησία του συζύγου της αναγράφονται ένα σκάφος αναψυχής 9,95 μέτρων το οποίο απέκτησε το 2008, δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα 3.779 κ.ε. και το άλλο 4.163 κ.ε. καθώς και μία μοτοσυκλέτα 625 κ.ε.

Η πολυτελής βίλα του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα στη Φιλοθέη

«Το να μένω στο σπίτι μου στη Φιλοθέη είναι επιλογή μου. Δεν μου το άφησε ο μπαμπάς μου κληρονομιά, δεν το έκλεψα, δούλεψα, το αγόρασα, δάνειο δεν πήρα. Κι αν μένω τώρα στη Φιλοθέη, το Χαϊδάρι, ο Βύρωνας, το Μπραχάμι και η Κοκκινιά μου κλείνουν ακόμα το μάτι. Αυτή η εμφυλιακή λογική δεν βγάζει πουθενά.

βίλα Νταλάρα στη Φιλοθέη

Τίποτε απ’ όλ’ αυτά που έχουμε δεν είναι δικά μας, γιατί δεν μπορούμε να τα πάρουμε μαζί μας φεύγοντας», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στα “Νέα” για το γεγονός ότι μένει στη Φιλοθέη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share