Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Γιώργος Τράγκας κουβαλούσε συνέχεια μαζί του ένα πιστόλι

Τι είχε εξομολογηθεί πριν πεθάνει;

10 Φεβρουαρίου 2023 11:09
Αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά: Αυτός ήταν ο λόγος που ο Γιώργος Τράγκας κουβαλούσε συνέχεια μαζί του ένα πιστόλι
ΧΑΒΑΛΕΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και την Κατερίνα Καραβάτου είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Τράγκας λίγα χρόνια πριν πεθάνει, αποκαλύπτοντας το λόγο που κουβαλούσε συνέχεια μαζί του ένα πιστόλι. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά πουλήθηκε η βίλα του στη Μύκονο.

«Κάθε πρωί κουβαλάω μαζί μου ένα μάγκνουμ, νόμιμο. Κάθε πρωί εδώ και πολλά χρόνια ζω με ένα πιστόλι, το οποίο κουβαλάω μαζί μου στο αυτοκίνητό μου, στη βαλίτσα μου, παντού. Είναι νόμιμο όπλο. Το κουβαλάω από την εποχή που μου έβαλαν βόμβα στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου, από τον Απρίλιο του 1999.

Πρόσφατα έλαβα ένα χαρτί που λέει ότι για την βόμβα εκδόθηκαν δύο εντάλματα συλλήψεων. Συνελήφθησαν δύο άτομα, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Λαύρας, αλλά το ένα έφυγε τη νύχτα με άνωθεν εντολή, με τηλεφώνημα κυβερνητικό και απελάθηκε στο εξωτερικό», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας.

Ατελείωτο θρίλερ: Αυτοί είναι οι τελικοί κληρονόμοι της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

Η κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, με τους κληρονόμους του να έχουν κάνει μεν αποδοχή κληρονομιάς, αλλά τα πράγματα να είναι λίγο πιο περίπλοκα, λόγω των περιπετειών με τις Αρχές.

Ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς μίλησε για το νομικό πλαίσιο λέγοντας πως, «δεν υφίσταται ποινική δίωξη σε βάρος της Μαρίας Καρρά, η θέση της είναι απολύτως αρνητική».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαντάς τοποθετήθηκε σχετικά με την περιουσία του δημοσιογράφου και εκδότη, με τη χηρεύσασα σύζυγό του να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση.

«Η εντολέας μου έχει αποδεχθεί επ’ ωφελεία απογράφης το σύνολο της κληρονομίας του Γιώργου Τράγκα. Το σύνολο της περιουσίας προσδιορίζεται στο ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ. Άκουσα για 100 και 140 εκατομμύρια», πρόσθεσε.

Η αντίδραση των παιδιών του

Σε παρόμοιο μοτίβο κινήθηκε και ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, γιου του δημοσιογράφου, τονίζοντας πως ούτε και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα είναι στο μικροσκόπιο των αρχών.

«Ο Γιάννης και ο Φρειδερίκος Τράγκας είναι εκτός του κάδρου της ποινικής έρευνας», ανέφερε ο Νίκος Αγαπηνός.

«Ο πελάτης μου έχει αποδεχθεί την κληρονομιά, με το ευεργέτημα της απογράφης», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Έχει αποφασιστεί από τον διαθέτη, ο τρόπος διανομής της περιουσίας, θα πρέπει να γίνει σεβαστό», κατέληξε ο κ. Αγαπηνός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share