Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

5 διάσημοι Έλληνες που είχαν ερωτική σχέση με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Για κάποιους δεν είχαμε ιδέα...

10 Φεβρουαρίου 2023 09:20
5 διάσημοι Έλληνες που είχαν ερωτική σχέση με τη Σοφία Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με την ίδια να έχει αφήσει τα... εγκόσμια για μια διαφορετική ζωή στην Πάρο, αλλά πάντοτε να είναι στις καρδιές όσων παρακολούθησαν την πορεία της.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show, για να φύγει για την Πάρο λίγα χρόνια μετά, έχοντας φροντίσει παράλληλα με τη διαθήκη της.

Η Αλιμπέρτη, όμως, απασχόλησε στο παρελθόν με αρκετές σχέσεις της. Πέρασε τις δικές της περιπέτειες, οι οποίες συζητήθηκαν.

Άγγελος Διονυσίου

Από τους πλέον άγνωστους έρωτες της showbiz, είναι αυτός που έζησαν στις αρχές της δεκαετίας του 80', η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Άγγελος Διονυσίου. Ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα στο τραγούδι κι εκείνη μόλις είχε συστηθεί στο κοινό ως το νέο αστέρι του Γιάννη Δαλιανίδη. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ.

Γιάννης Πάριος

Υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο παντρεύτηκε το 1986. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τους Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα Βαρθακούρη και χώρισε το 1998.

Αλέξανδρος Παρθένης

Μετά ήταν ο Πάριος και λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος Παρθένης. Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, ειδικά στα σοκάκια και τις πλαζ της Πάρου για πολλά χρόνια και μετά τη σχέση του πρώην μοντέλου με τη Ναταλία Γερμανού.

Σταμάτης Γαρδέλης

Ο γνωστός, απο τις ελληνικές ταινίες του '80, ηθοποιός μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, άλλα όταν το κάνει μιλάει για όλα. Έτσι, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού αν τελικά υπήρξε ζευγάρι με την Σοφία Αλιμπέρτη στο παρελθόν, όπως έγραφαν τα δημοσιεύμετα της εποχής.

«Είναι ένας πολύ γλυκός, πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, πολύ καλό παιδί. Μια πολύ γλυκιά ύπαρξη. Όταν βρισκόμαστε είναι σαν να συνεχίζουμε μια συζήτηση που έχουμε αφήσει πριν κάποια χρόνια…. Δεν υπήρξε σχέση, φλερτάκι όμως υπήρξε», ξεκαθάρισε.

Μάνος Κουτσοφιός

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Μάνος Κουτσοφιός βρίσκονταν στην Πάρο τόσο για τις διακοπές τους αλλά και για λόγους δουλειάς, μιας και στο νησί δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία τότε ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Κάποια στιγμή υπήρξαν και φήμες που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στην Αμερική, κάτι που όμως δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, ζούσαν μαζί, σαν παντρεμένοι και όλοι πίστευαν ότι η Σοφία Αλιμπέρτη επιτέλους άραξε… Μέχρι που όλα ανετράπησαν και μάλιστα με τον πλέον δύσκολο τρόπο. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, όχι μόνο δεν είναι πλέον μαζί, αλλά οι δυο τους δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μεταξύ τους, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αλλάζει και πάλι τη ζωή της.

Ο οριστικός χωρισμός ήλθε πολύ επεισοδιακά, με τεράστιους καυγάδες και εντάσεις, που δεν άφηναν απολύτως κανένα περιθώριο επανασύνδεσης. Η Σοφία Αλιμπέρτη αποχώρησε μάλιστα από το καφέ-μπαρ το οποίο είχαν ανοίξει στην Παροικία μαζί με τον τότε σύντροφο της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με την ίδια να έχει αφήσει τα... εγκόσμια για μια διαφορετική ζωή στην Πάρο, αλλά πάντοτε να είναι στις καρδιές όσων παρακολούθησαν την πορεία της.  Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα με

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share