Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρία Μαγγίνα: Αυτή είναι η μητέρα της κόρης του Απόστολου Γκλέτσου - Με τι ασχολείται (photo)

Η θυελλώδης σχέση τους

9 Φεβρουαρίου 2023 22:45
Μαρία Μαγγίνα: Αυτή είναι η μητέρα της κόρης του Απόστολου Γκλέτσου - Με τι ασχολείται (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς ο οποίος φρόντισε μαζί με τη μητέρα της κόρης του Βαλίσιας, Μαρία Μαγγίνα, να τη μεγαλώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να ζει από μικρό κοριτσάκι σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον. Με τι ασχολείται η μητέρα της κόρης του;

Και φαίνεται πως τα κατάφεραν μία χαρά. Η Βαλίσια είναι ένα χαρούμενο κορίτσι που απολαμβάνει τα νιάτα της, την ομορφιά της και φυσικά την παρέα των φίλων της.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα έχει πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα στο instagram.

Μαρία Μαγγίνα και Απόστολος Γκλέτσος

Συγχρόνως με την καθημερινότητά της και τις όμορφες στιγμές που βιώνει με την οικογένειά της και τους φίλους της, η Βαλίσια είναι αφοσιωμένη και στις σπουδές της. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά ενώ της αρέσει πολύ και ο χορός αλλά και η ζωγραφική.

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της, Απόστολο Γκλέτσο, είναι πολύ δεμένοι, παρ' όλο που τον περισσότερο καιρό η Βαλίσια ζει με τη μητέρα της, την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2000 έως το 2006 όμως τότε αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο δεσμό τους, διατηρώντας όμως άψογες σχέσεις για το καλό του παιδιού τους. Το ίδιο ισχύει και σήμερα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπουν την κόρη τους να ακολουθεί τον δρόμο που επέλεξε.

Αποκάλυψη «βόμβα» για Λίτσα Γιαγκούση: Αυτός ο ηθοποιός την έκανε να ξεπεράσει τον Χρήστο Δάντη (photos)

Ήταν το 2003 όταν η Λίτσα Γιαγκούση αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή και να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Χρήστο Δάντη, πέφτοντας στην...αγκαλιά ενός γνωστού ηθοποιού.

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος και η τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση ήταν ζευγάρι και είχαν πραγματοποιήσει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao», η κοινή τους γνωστή Σοφία Αλιμπέρτη ήταν εκείνη που τους έφερε κοντά.

Λίτσα Γιαγκούση Γκλέτσος μπουζούκια

«Το ζευγάρι μέσα από αυτή τη γνωριμία κατάλαβε ότι υπάρχουν πολλά κοινά στα ενδιαφέροντά τους καθώς τόσο τα γούστα τους όσο και η γενικότερη άποψή τους για τη ζωή συμπίπτουν. Μέσα από τις συχνές επαφές τους ήρθαν πιο κοντά, μέχρι που τελικά κατάλαβαν πως ήθελαν να είναι μαζί …

Τόσο η Λίτσα Γιαγκούση όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος αποφεύγουν να εξωτερικεύουν τα προσωπικά τους και προσέχουν πολύ έτσι ώστε να μη διαρρεύσει το παραμικρό από τις ιδιαίτερες στιγμές τους …

Ακόμη και η μοναδική κοινή τους εμφάνιση πριν μέρες στα ‘Αστέρια’ έγινε μαζί με άλλη παρέα και τίποτα δεν πρόδωσε το μεγάλο τους μυστικό», ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του «Ciao».

Γκλέτσος Γιαγκούση

Βέβαια, με την πάροδο του χρόνου, η σχέση τους αποκαλύφθηκε και οι δημόσιες εμφανίσεις τους πλήθυναν.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια έφυγε από τη Γλυφάδα όπου διέμενε και νοίκιασε σπίτι στην Κηφισιά, κοντά σε εκείνο του αγαπημένου της. Ο Γκλέτσος ήταν κάτοικος Νέας Ερυθραίας.

Το ζευγάρι επισκεπτόταν πολλές φορές το Λαγονήσι. «Μάλιστα, πολλοί τους είδαν να απολαμβάνουν συχνά φρέσκο ψάρι στο ‘Τρεχαντήρι’ αδιαφορώντας για τα βλέμματα που έπεφταν πάνω τους», τονιζόταν στο κείμενο του «Ciao».

Γκλέτσος Γιαγκούση δημοσίευμα

Σύχναζαν, τέλος, ο ένας στο σπίτι του άλλου, ενώ τα πρωινά του Σαββάτου συνήθως έκαναν βόλτες στην Κηφισιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share