Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέος έρωτας για τον Αχιλλέα Θεοφίλου: Αυτή είναι η σύντροφός του μετά το διαζύγιο από τη Χαρούλα Αλεξίου (photo)

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία

9 Φεβρουαρίου 2023 17:52
Νέος έρωτας για τον Αχιλλέα Θεοφίλου: Αυτή είναι η σύντροφός του μετά το διαζύγιο από τη Χαρούλα Αλεξίου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, με πολλά χρόνια καριέρας και αμέτρητες επιτυχίες. Η ίδια έχει υιοθετήσει ένα παιδί με τον πρώτο της σύζυγο Αχιλλέα Θεοφίλου. Οι δυο τους πήραν διαζύγιο και ο μουσικός παραγωγός έφτιαξε και πάλι τη ζωή του με νέα σύντροφο.

Ωστόσο η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της. Παράλληλα, δείτε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τη σχέση του με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου συνάντησε τον πρώην σύζυγό της, Αχιλλέα Θεοφίλου σε κοινή έξοδο με την σύντροφό του, Μαρία. Οι τρεις τους δείχνουν να έχουν άριστες σχέσεις, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου στο instagram.

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», έγραψε η Χάρις Αλεξίου.

σύντροφος Αχιλλέα Θεοφίλου

Πριν μερικά χρόνια η Χαρούλα Αλεξίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Lifo και είχε αναφερθεί σε διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Να σημειωθεί πως η Χάρις Αλεξίου υπήρξε παντρεμένη και με τον μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο.

«Ο Αχιλλέας Θεοφίλου με έκανε να...»: «Βόμβα» από τη Χαρούλα Αλεξίου 30 χρόνια μετά το διαζύγιό της

«Ο Αχιλλέας Θεοφίλου ήταν, πράγματι, μέντοράς μου! Ο Αχιλλέας με έκανε να αγαπήσω το διάβασμα. Μέχρι τότε είχα την έφεση, αλλά ήμουν κι ένα παιδί απαίδευτο απ’ το σπίτι μου. Ο άνθρωπος αυτός είχε τη γαλλική κουλτούρα, ακούγαμε μαζί μουσική, με μύησε στον Μπρασένς και στον Μπρελ, διαβάζαμε ποίηση. Πολύ μεγάλος έρωτας! Του οφείλω πολλά!»

Τι είναι πιο δυνατό στο ερωτικό συναίσθημα, η ένωση ή η απώλεια; «Πιο δυνατό είναι όταν ξυπνάς και κοιμάσαι με τη σκέψη ενός ανθρώπου. Είναι σαν να κάνεις χρόνια παρέα με κάποιον και ξαφνικά λες «είμαι ερωτευμένη μαζί του». Συμβαίνει! Εντάξει, κάτι το προκαλεί αυτό, δεν ερωτεύεσαι κάποιον στο λεωφορείο. Ο Αχιλλέας ήταν και λίγο πλάνος, ήξερε να το πλασάρει όλο αυτό»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share