Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

«Ράγισε η καρδιά μου...» - Θρήνος για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

9 Φεβρουαρίου 2023 15:38
«Ράγισε η καρδιά μου...» - Θρήνος για την Αντελίνα Βαρθακούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαφανισμένη είναι εδώ και πολλούς μήνες από παντού η Αντελίνα Βαρθακούρη, τόσο από τα social media όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, όπου παρουσίαζε εκπομπή με τον Χάρη Βαρθακούρη (με την οποία μάλιστα είχε δημιουργηθεί ένας μικρός χαμός), θέλησε για δικούς της λόγους να αποτραβηχθεί εντελώς.

Δεν πραγματοποιεί πλέον καμία δημόσια εμφάνισή, ούτε όμως και αναρτήσεις με το πρόσωπο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο μια και σε αυτή κάλυπτε τα μαλλιά της. Μάλιστα, ο σύζυγος της Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει πως πλέον είναι εντελώς διαφορετική αφού τα έχει βάψει στο φυσικό της χρώμα.

Ωστόσο, που και που κάνει μερικά story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είτε για να εκφράσει τις σκέψεις της και τις απόψεις της, είτε για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πλάνα από την καθημερινότητά της. Ποτέ όμως πλέον δεν μας δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία είναι τεράστια... διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share