Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

«Παλεύουν για να ζήσουν...» - Το σπαρακτικό μήνυμα της Αντελίνας Βαρθακούρη (photo)

«Να βρεθεί λύση να λάμψει...»

9 Φεβρουαρίου 2023 14:29
«Παλεύουν για να ζήσουν...» - Το σπαρακτικό μήνυμα της Αντελίνας Βαρθακούρη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να τοποθετηθεί με τον δικό της τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για όλο αυτό που ζουν οι καλλιτέχνες με το Προεδρικό Διάταγμα. Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής και εμφάνιση, με την παρουσιάστρια να βλέπει το σύζυγό της, Χάρη, να «ξεσπά» κόντρα σε φήμες περί εγκυμοσύνης και την Ελεονώρα Μελέτη να πραγματοποιεί μια αποκάλυψη.

Με ένα μακροσκελές κείμενο ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που στάθηκαν δίπλα της σε εκπομπές που παρουσίαζε και τόνισε πώς και εκείνη θα είναι δίπλα τους σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

«Στη χώρα που γέννησε το θέατρο, στη χώρα που μεγάλοι ξένοι ηθοποιοί θεωρούν τιμή τους να παίξουν σε μία Επίδαυρο, στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, την αρχαία τραγωδία, τη σάτιρα, την κωμωδία, σε ένα από τα θεμέλια του πολιτισμού σου, στους ηθοποιούς που ενώ παλεύουν για να ζήσουν, για να κρατήσουν τα θέατρα τους και για να μάθουν στα δικά μας τα παιδιά το θέατρο, πάμε να εξισώσουμε τα πτυχία τους με το απολυτήριο Λυκείου;

Θα έπρεπε να ευχαριστούμε αυτούς τους ηθοποιούς που ακόμα σημαίνουν φως κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες. Να βρεθεί λύση να λάμψει το θέατρο, να βοηθήσουμε εκείνους τους ηθοποιούς που δεν το βρώμισαν, τα νέα ταλαντούχα παιδιά που κάνουν 2-3 δουλειές για να μπορούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να μπορούν να ζήσουν ως ηθοποιοί.

Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς που με βοήθησαν και με στήριξαν σε εκπομπές μου και στέκομαι στο πλευρό τους», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Σπαρακτικό μήνυμα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Τους «τρέμει» ο Χάρης Βαρθακούρης: Αυτοί είναι οι γονείς της Αντελίνας Τελώνη και πεθερικά του (photos)

Η Αντελίνα Τελώνη και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 2013. Έχετε δει όμως ποτέ τους γονείς της και τα πεθερικά του τραγουδιστή;

Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Μελωδία- Μαρία την οποία βάφτισε η Πέγκυ Ζήνα και τη Λιόνα-Κωνσταντία που τη βάφτισαν οι στενοί φίλοι του Χάρη Βαρθακούρη, Ανδρέας Κουρής και Κωνσταντίνος Ζούλας. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Τελώνη.

Αντελίνα Τελώνη: Η καταγωγή της και η σχέση με τους γονείς της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τους γονείς της. Σε κάθε της βήμα είναι στο πλευρό της και τη στηρίζουν όταν το χρειάζεται, ενώ εκείνη σε κάθε της αφιέρωση μιλά για τον πατέρα και τη μητέρα της με τα πιο γλυκά λόγια.

Η καταγωγή της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν προέρχεται από ένα μέρος, αλλά έχει ολόκληρη ιστορία. Αν και ο μπαμπάς της είναι γεννημένος στην Αθήνα, ο παππούς της είναι Κρητικός, απ΄την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄το Αϊβαλί και η γιαγιά της είναι καθολική με ρίζες από την Ιταλία και τη Μικρά Ασία.

πατέρας Αντελίνας Τελώνη

Από την άλλη πλευρά, η μαμά και η οικογένειά της κατάγονται από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα από το Λυγουριό -Επίδαυρος, Αργολίδας.

Η αδυναμία της Αντελίνας Τελώνη στη μητέρα της

Την ίδια αδυναμία και αγάπη ωστόσο έχει και για τη μαμά της. Μάλιστα, στο παρελθόν τής είχε αφιερώσει τα εξής όμορφα λόγια:

«Τόσες πολλές μαμάδες, τόσο διαφορετικές ιστορίες, τόση αγάπη κάποιες φορές, τόση τραγωδία κάποιες άλλες!

Μάνα δεν σε κάνει η λέξη...Μάνα σε κάνει μόνο η αγάπη.

Να είμαστε οι μανάδες που γεννάμε αυτή την ξεχωριστή αγάπη και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Να είμαστε οι μανάδες που δεν έτυχε, αλλά το θέλαμε τόσο πολύ. Να ειμαστε οι μανάδες που δεν απαιτούμε σεβασμό και αγάπη απλώς επειδή κρυβόμαστε πίσω απο μια λέξη με τόσο σημαντικό φορτίο.

μητέρα Αντελίνας Τελώνη

Να είμαστε οι μάνες που τα παιδιά μας όταν θα ανεξαρτητοποιηθούν θα ειμαστε η επιλογή τους και θα μας θέλουν στη ζωή τους. Να είμαστε η ίδια η αγάπη, αυτές που θα βγάλουμε στην κοινωνία χρήσιμους ανθώπους χωρίς απωθημένα, που θα γίνουν κι εκείνοι με την σειρά τους καλοί γονείς.

Να νιώθουμε υπεύθυνες για τον πόνο του άλλου και να δουλεύουμε γι’ αυτό. Σ’ ευχαριστώ μαμά που η δική μας ιστορία είναι γεμάτη αγάπη, σ’ ευχαριστώ που τα παιδιά μου μπορούν να απολαμβάνουν μια τόσο σπουδαία γιαγιά! Σ’ αγαπώ ως το άπειρο!Χρόνια σου πολλά! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share