Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός 60 και εκείνη... - Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση

Δεν είναι συνομίληκοι...

9 Φεβρουαρίου 2023 13:03
Αυτός 60 και εκείνη... - Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είναι μονάχα ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, αλλά κι ένας οικογενειάρχης, πατέρας τεσσάρων παιδιών από δύο γάμους, με ένα από την κοινή του πορεία με την Έλενα Κατρίτση και άλλα τρία με την Κρίστη Τσολακάκη.

Δείτε επίσης: Anchorwomen που έχουν μείνει στην καρδιά μας: 5 παρουσιάστριες ειδήσεων της δεκαετίας του 90 που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Ο γνωστός δημοσιογράφος από το γάμο του με την Έλενα Κατρίτση απέκτησε το γιο του, Πάνο, ο οποίος πλέον είναι 27 χρονών.

Αυτός 60 και εκείνη... - Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση

Πόση όμως διαφορά ηλικίας έχει το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κλείνει τα 60, καθώς γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου το 1962. Από την πρώην σύζυγό του έχει τέσσερα χρόνια διαφορά, αφού η ίδια είναι γεννηθείσα το 1966.

Καταπέλτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έδωσε «στεγνά» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Ήταν επιλογή του να με βάλει...» (Video)

Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ πριν μερικούς μήνες και φυσικά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο «Πάμε Πακέτο», το project το οποίο αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία.

Δείτε επίσης: Ελάχιστοι το γνωρίζουν για την Κρίστη Τσολακάκη: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου

«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα» είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως: «Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου την «έβαλε» απέναντι από το «Παρά Πέντε»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share