Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Με σαλόνι τεράστιων διαστάσεων και κοντά στο κέντρο της Αθήνας: Το παλάτι όπου ο Γιώργος Λιάγκας ξεπέρασε το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά

Πραγματικό ανάκτορο!

9 Φεβρουαρίου 2023 12:07
Με σαλόνι τεράστιων διαστάσεων και κοντά στο κέντρο της Αθήνας: Το παλάτι όπου ο Γιώργος Λιάγκας ξεπέρασε το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια με την Φαίη Σκορδά, κάτι που έγινε με πολιτισμένο τρόπο, αν κρίνουμε πως ενώθηκαν ξανά τηλεοπτικά, με τον παρουσιαστή να κάνει μια νέα ζωή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος φροντίζει πολλές φορές να περνά χρόνο με τα δύο τους παιδιά, κάτι που έκανε ειδικά στην πρώτη περίοδο της καραντίνας, μην χάνοντας την ευκαιρία για όμορφες στιγμές μαζί τους σε ένα πραγματικό... παλάτι που έχει στη Βούλα.

Το... δικό του ανάκτορο στη Βούλα είναι δίπλα στα παιδιά του

Ο ίδιος έχει δημοσιεύσει πολλά πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού του, απαθανατίζοντας κυρίως τους γιους του είτε να παίζουν είτε να παρακολουθούν τα μαθήματά τους.

Το σπίτι δείχνει να έχει ένα πραγματικά τεράστιο σαλόνι με πολλούς άνετους χώρους. Διαθέτει έναν καναπέ μεγάλο, ενώ αντίστοιχων διαστάσεων είναι και η τραπεζαρία, με τον Λιάγκα, που δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα και ερωτικά, να περνά σε εκείνο το μέρος το διαζύγιο με τη Σκορδά, φροντίζοντας να είναι κοντά στο σπίτι, όπου μένουν τα παιδιά με τη μητέρα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share