Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θάψιμο» από πρώην συνεργάτη του Γιώργου Μαρίνου: «Ήταν περίεργος και δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου»

«Διαρκώς νομίζω πως προσπαθούσε πάντα να...»

9 Φεβρουαρίου 2023 11:37
«Θάψιμο» από πρώην συνεργάτη του Γιώργου Μαρίνου: «Ήταν περίεργος και δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίο, μίλησε ο Γιάννης Ξανθούλης και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Μαρίνο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γιάννης Ξανθούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποια στιγμή συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Μαρίνο, του έγραφα τα κείμενα. Φίλος μου δεν υπήρξε ποτέ. Τον Μαρίνο δεν τον ξαναείδα ποτέ από το 1989 και μετά, αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Όλοι τον ψάχνουν και αυτός, νομίζω, ακόμα θα ψάχνει τον εαυτό του. Ήταν ένας περίεργος άνθρωπος. Είναι απλώς η εξαίρεση πως αυτό που κάνει επάνω στη σκηνή, που ήταν πάρα πολύ λαμπερό, κρατάει μιάμιση ώρα. Από εκεί και πέρα εγώ τουλάχιστον δεν ήθελα να τον ξέρω». Με την ευκαιρία, δείτε τι έγινε με το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά.

Γιάννης Ξανθούλης

«Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα πράγμα τυχαίο… Είχα κάνει κάποια παιδικά έργα με τον Δημήτρη Ποταμίτη και εκείνος σκηνοθετούσε την Βουγιουκλάκη. Δεν είμαι καθόλου θαυμαστής της Βουγιουκλάκη. Εκείνο το διάστημα, μάλιστα, ήταν μια πολύ πικραμένη και δυστυχισμένη γυναίκα που ζούσε πάντα με μια αγωνία».

«Διαρκώς νομίζω πως προσπαθούσε πάντα να αγαπηθεί. Όχι από το κοινό, από το οποίο και είχε απέραντη αγάπη, αλλά σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ξανθούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Λύθηκε το μυστήριο: Εμφανίστηκε ο άντρας που φροντίζει το Γιώργο Μαρίνο - Είναι μαζί 40 χρόνια

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος σόουμαν στην Ελλάδα, ωστόσο στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Μετά από χρόνια το μυστήριο λύθηκε, καθώς ο άντρας που τον φροντίζει εμφανίστηκε, δηλώνοντας πως είναι μαζί 40 χρόνια.

Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει. Ο Βασίλης Θωμάκος, φίλος του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι μια χαρά.

«Μένει μαζί μας. Είναι μια χαρά ο άνθρωπος. Όλη μέρα μαζί είμαστε. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Βλέπει τηλεόραση. Και οι ταινίες του αρέσουν και όλα του αρέσουν. Βλέπει έργα ξένα και ελληνικά και ειδήσεις, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share