Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παραδοχή Ναταλίας Λιονάκη για τη μέρα που απαρνήθηκε τα εγκόσμια: «Οι φήμες για ερωτική απογοήτευση και κατάθλιψη...»

Τι ανέφερε η όμορφη πρώην ηθοποιός για την απόφασή της να γίνει μοναχή

9 Φεβρουαρίου 2023 08:17
Παραδοχή Ναταλίας Λιονάκη για τη μέρα που απαρνήθηκε τα εγκόσμια: «Οι φήμες για ερωτική απογοήτευση και κατάθλιψη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ναταλία Λιονάκη: Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1977 στην Αθήνα. Ενώ η καταγωγή της είναι από την Κρήτη, μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ενώ το 1996 αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αφού συμμετείχε σε μία ταινία.

Πέρασε με επιτυχία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αποφοίτησε το 2002. Στη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ, ενώ η πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός ήρθε το 2002.

Πρωταγωνίστησε ως Θάλεια Ιωάννου στις «Φιλοδοξίες», ενώ το 2005 έκανε το ρόλο της Μαίρης στο «Βέρα στο Δεξί». Το 2006 πρωταγωνίστησε ως Δανάη στο «Η ώρα η καλή», ενώ το 2007 στη «Ζωή ξανά». Συμμετείχε σε ένα επεισόδιο στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», ενώ το 2008 πρωταγωνίστησε ως Ελίνα στα «40 Κύματα».

Στον κινηματογράφο, συμμετείχε για πρώτη φορά το 1996 στην ταινία «Οι απόντες». Συμμετείχε σε δύο ακόμα ταινίες, στην «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» και στο «Deep End». Παράλληλα, θυμίζουμε και όσα δήλωσε η ίδια της η μητέρα για τη ζωή της σήμερα.

Πώς εξηγείται η απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη να απαρνηθεί τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή

Ναταλία Λιονάκη έγινε μοναχή

Το 2009 αποφάσισε να γίνει μοναχή. Αρχικά μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί έμεινε για μισό χρόνο. Το 2010 επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς η μητέρα της αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της. Το 2012 επανήλθε στην αρχική της απόφαση να γίνει μοναχή. Στις 14 Αυγούστου 2017 έγινε επίσημα μοναχή και ακολούθησε τον πατέρα Απόστολο στην Κένυα, με το όνομα «Φεβρωνία».

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει αναφέρει «Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός. Έχω πάντα τον Χριστό στο μυαλό μου και κάνω πάντα νοερή προσευχή. Δεν με θλίβει τίποτα μόνο νιώθω την χαρά που προσεύχομαι και προσπαθώ με την προσευχή να μην αποσπώ το νου μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share