Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Θέλω να τους πάρω αγκαλιά και τους δύο» - Σπάραξε η Ρούλα Κορομηλά (photo)

Το μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram

9 Φεβρουαρίου 2023 08:17
«Θέλω να τους πάρω αγκαλιά και τους δύο» - Σπάραξε η Ρούλα Κορομηλά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ευχαριστώ και την αναγνώριση έχει γνωρίσει η ελληνική αποστολή έρευνας και διάσωσης στην Τουρκία κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων της στα ερείπια των κτηρίων της πόλης Χατάι, που κατέρρευσαν εξαιτίας του ισχυρού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά λέει κι αυτή με τη σειρά της το δικό της ταπεινό «ευχαριστώ» στους άνδρες της ΕΜΑΚ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Αυτή είναι η δεύτερη σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

«Θέλω να τους πάρω αγκαλιά και τους δύο. Έλληνες διασώστες, την ευγνωμοσύνη μου», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Ανάρτηση Ρούλας Κορομηλά για τον σεισμό στην Τουρκία

«Σε αγαπώ για…» - Το εξομολογήθηκε δημόσια η Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση χθες (5/2), μην κρύβοντας τη λατρεία της για έναν καλλιτέχνη, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Νίκο Βέρτη, για τον οποίο φανέρωσε τη μεγάλη εκτίμηση, που τρέφει προς το πρόσωπό του, μέσα από μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τον τραγουδιστή.

«Αγαπώ την απλότητα του Νίκου Βέρτη, την φωνή του, την ευγένειά του και θαυμάζω το δημιουργικό ταλέντο του», ανέφερε, την ίδια στιγμή που δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά τα τηλεοπτικά νέα.

Αστρονομικό ποσό: Τόσα λεφτά έπαιρνε η Ρούλα Κορομηλά από τον «Πρωινό Καφέ»

Συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» παραχώρησε η Νατάσα Ράγιου, που μίλησε για την εποχή που ήταν στο πρωινό με την Ρούλα Κορομηλά και αναφέρθηκε στα πολλά λεφτά που υπήρχαν τότε, τονίζοντας πως η ίδια ντρεπόταν όταν πήγαινε να πληρωθεί.

«Ήταν η εποχή που αποφάσισε η ελληνική τηλεόραση για πρώτη φορά, η ΕΡΤ, την πρώτη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, πρωινή, και μαζευτήκαμε η Ρούλα, εγώ, η Μάρω Λεονάρδου, η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Ρούλα Κορομηλά στον Πρωινό Καφέ

Η Ρούλα επελέγη για παρουσιάστρια και εμείς αναλάβαμε τα ρεπορτάζ και κάποιες στήλες στην εκπομπή. Ήμασταν αγαπημένες. Ήταν ιδανικά τα πάντα, γιατί έρεε άφθονο το χρήμα, δανεικό μεν και τότε.

Και τα κασέ ήταν πολύ υψηλά, εγώ ντρεπόμουν να πάω να πληρωθώ, ντρεπόμουν να πάω στο ταμείο γιατί ήταν πάρα πολλά τα λεφτά, τα οποία δεν τα ζήταγες, σου τα δίνανε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share