Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Αιχμές Τραϊάνας Ανανία για Κιμούλη: «Ένιωθα ότι αν το έκανα, ο Γιώργος θα...»

Όσα είπε γνωστή ηθοποιός για τη συνεργασία τους

9 Φεβρουαρίου 2023 08:01
Αιχμές Τραϊάνας Ανανία για Κιμούλη: «Ένιωθα ότι αν το έκανα, ο Γιώργος θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Δούκα ήταν η πρώτη που μίλησε τον Ιανουάριο του 2021 για την ψυχολογική κακοποίηση που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη όταν συνεργάστηκαν στο παρελθόν, με μια σειρά ηθοποιών να μοιράζονται στη συνέχεια τη δική τους εμπειρία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα πρόβαλε το πρωί της Τετάρτης απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στο περιοδικό You Weekly, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ως σκηνοθέτης είναι εξαιρετικός, οργανωτικός, καθοδηγητικός και πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που θέλει, δεν είχα παράπονο. Όμως, επειδή στο συγκεκριμένο έργο ήταν και παραγωγός, εμένα στο σύνολο της δουλειάς -κι εξαιτίας κάποιων συνεργατών του- με απογοήτευσε.

Μπορεί να μετρούσε στο βιογραφικό μου το όνομά του, αλλά μέχρι εκεί. Κανονικά θα έπρεπε να είχα φύγει, αλλά ένιωθα ότι αν το έκανα, ο ίδιος θα φρόντιζε να μην ξαναβρώ πουθενά αλλού δουλειά. Επικρατούσε μια τέτοια απειλή τότε…», είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία.

"Προσευχή" Σοφίας Βογιατζάκη: «Μακάρι η ζωή να με ευλογήσει με τον Γιώργο Κιμούλη να...»

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" σχετικά με τις συνεργασίες της και την επιθυμία να συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τον Γιώργο Κιμούλη. Παράλληλα, ο Γιάννης Μπέζος έχει μια μακροχρόνια πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στη τηλεόραση, με αποτέλεσμα να έχει συνεργαστεί και να γνωρίζει πολλούς ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Κιμούλη.

Υπάρχει πρόσωπο που θέλατε να συνεργαστείτε αλλά δεν έγινε;

«Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του»

Η επιστροφή του στο θέατρο μετά την παύση που έκανε λόγω και της δικαστικής διαμάχης που είχε πώς σας φάνηκε;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ»

Σοφία Βογιατζάκη και Γιώργος Κιμούλης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share