Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Για όγδοη μέρα με μαυρισμένο μάτι: Ανατριχιάζει η εικόνα της Μαρίας Ηλιάκη

Το... ατύχημα της παρουσιάστριας

8 Φεβρουαρίου 2023 20:55
Για όγδοη μέρα με μαυρισμένο μάτι: Ανατριχιάζει η εικόνα της Μαρίας Ηλιάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη αρκετές φορές κάνει αλλαγές στη ζωή της και, μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και τη μόνιμη εγκατάσταση του συζύγου της, οι δυο τους μένουν σε νέο σπίτι στα Βόρεια προάστια.

Η διαδικασία αυτή λοιπόν σε συνδυασμό με τη νέα εκπομπή, που ετοιμάζει η παρουσιάστρια την έχουν εξοντώσει συνολικά και έτσι σε πρόσφατες δηλώσεις δεν έβγαζε - από την κούραση - ούτε τα γυαλιά ηλίου της.

«Στα γυρίσματα έχουμε πολύ γέλιο, πάνε πολύ ωραία. Η συνεργασία μου με τον Νικόλα Ράπτη πάει ανέλπιστα καλά. Αν και το περίμενα από την αρχή… είναι πολύ ωραίος τύπος ο Νίκος. Δεν μπορώ να πω τι θα δείτε από μένα. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το κανάλι, εγώ έχω πει ότι δεν θα μιλήσω.

Είμαι δύο μέρες άυπνη γι’ αυτό δεν βγάζω τα γυαλιά. Αν βγάλω τα γυαλιά θα τρομάξετε. Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία. Χθες ήταν το δεύτερό μας βράδυ και σιγά σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου, θα το κάνουμε κάποια στιγμή σίγουρα αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Είχαμε τη μετακόμιση τώρα, οπότε δεν το είχα κοιτάξει. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και αυτό είναι ξεκούραστο», είχε πει η Μαρία Ηλιάκη.

Και αφού ολοκληρώθηκε η μετακόμιση της Ηλιάκη, εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένη από τα social media, ωστόσο μέσα από ένα στόρυ την Τετάρτη 8/2 αποκάλυψε το λόγο.

Ένα ατύχημα, που είχε με την μικρή της κόρη, καθώς την χτύπησε καταλάθος στο μάτι την κράτησαν εκτός, αφού όπως είδαμε και στο βίντεο... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share