Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τους το έδειξε με μια κίνηση: Αυτή τη δουλειά θέλει να κάνει η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν ενηλικιωθεί

Έχει δείξει... το πού έχει έφεση

8 Φεβρουαρίου 2023 20:33
Τους το έδειξε με μια κίνηση: Αυτή τη δουλειά θέλει να κάνει η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν ενηλικιωθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο θα έχουν πάντοτε την κόρη τους, Εύα, ως κοινό σημείο αναφοράς, με την τελευταία να μας έχει δείξει πως είναι ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι.

Η ηθοποιός, τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά μετά το διαζύγιό τους, είναι γνωστό πως λατρεύει τα ταξίδια, αφού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της, εντός και εκτός Ελλάδος. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε την Πορτογαλία με την κόρη της Ευαγγελία, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο.

Η... πλαστική της κίνηση έδειξε την πρόθεση

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει από το ηλιόλουστο ταξίδι τους, ξεχώρισε, αναμφισβήτητα, το στόρι της στο οποίο απαθανατίζει τη μικρή Εύα μπροστά σε ένα ανάκτορο να κάνει μία δύσκολη φιγούρα γυμναστικής.

Η Εύα, αν και μόλις 10 ετών, φαίνεται να έχει έφεση προς τον αθλητισμό και τον χορό, κάτι που επικροτεί και η περήφανη μαμά Βάσω Λασκαράκη, η οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα καθημερινά κατορθώματα της κόρης της.

Κόρη Βάσως Λασκαράκη δουλειά

«Βόμβα» από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: Αυτή είναι η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη

Καλεσμένος στο «Direct» πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως είναι οι σχέσεις της κόρης της Βάσως Λασκαράκη με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

«Με την Κατερίνα είμαστε μαζί δυο χρόνια. Με την κόρη μου έχω εξαιρετική σχέση. Ειδικά τώρα που είναι επτά χρονών η μικρή και υπάρχει επικοινωνία.

Δόξα τω Θεώ κανένα παράπονο δεν έχω σε σχέση με τη διαχείριση της Βάσως με το παιδί και μένα. Θέλω να τη πάρω εγώ δυο μέρες τη μικρή; Πολύ ευχαρίστως. Δεν υπάρχουν καθόλου τέτοια ζητήματα.

κόρη Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσως Λασκαράκη

Με την Κατερίνα η μικρή τα πάει πολύ καλά. Οι φόβοι μου ήταν πως θα τα πάει η μικρή με την Κατερίνα, πως θα δέσει το πράγμα. Αν δεν κολλούσε, θα ήταν θέμα για μένα» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share