Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μια σχέση που όλοι έχουν ξεχάσει: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν με πασίγνωστο μπασκετμπολίστα πριν από τον Χατζηγιάννη

Ο λόγος που τελικά χώρισαν

8 Φεβρουαρίου 2023 19:47
Μια σχέση που όλοι έχουν ξεχάσει: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν με πασίγνωστο μπασκετμπολίστα πριν από τον Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια είδε τις σχέσεις της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να σαρώνουν πολλές φορές τις ιστοσελίδες και τα πρωτοσέλιδα, ωστόσο σε άλλες περιπτώσεις κατάφερε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια, που παράλληλα βελτίωσε τις σχέσεις της με πασίγνωστο ηθοποιό, αν και προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, κατά καιρούς έχουν γνωστοποιηθεί κάποιες σχέσεις της με διάσημους Έλληνες.

Στη ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, ενώ πριν έπαιζε στον Ολυμπιακό. Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

Νίκος Μπάρλος με Μακρυπούλια

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην εφημερίδα "Espresso”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Όμως, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα, εκεί δηλαδή που συζούσε το ζευγάρι, για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι που συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά σκοπεύει να πάει σε άλλο, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον κάτι που αναμένεται να συνεχισθεί παρά τον χωρισμό τους. Άλλωστε δεν είναι κρυφό το πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Το έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Μ. Χατζηγιάννης, ότι η Ζέτα του στάθηκε σαν βράχος σε δύσκολες στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share