Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η αλήθεια στη δημοσιότητα για τη Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της παρουσιάστριας

Αποτελεί σήμερα από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες

8 Φεβρουαρίου 2023 18:42
Η αλήθεια στη δημοσιότητα για τη Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη αποτελεί σήμερα μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με την ίδια να αποτελεί πρόσωπο του ΣΚΑΪ όλα αυτά τα τελευταία 17 χρόνια.

Η δημοσιογράφος, που είδε επίσης συνάδελφό της να τοποθετείται για εκείνη, διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, ωστόσο δεν φροντίζει να γίνονται πολλά γνωστά για την προσωπική της ζωή, όπως και η καταγωγή της.

Η αλήθεια για την καταγωγή της

Η Σία Κοσιώνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της με θέμα «New Media, Information and Society».

Άρχισε τη σταδιοδρομία από τη Θεσσαλονίκη στην ραδιοφωνία, στην τηλεόραση και στον τύπο. Στην Αθήνα, από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή ''Ουδείς Αναμάρτητος'' της ΕΡΤ. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM (νυν BwinΣΠΟΡ FM 94.6).

Η επόμενή της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε τη στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον όμιλο του ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και εκπομπές στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ 100.3. Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι τον Ιούλιο του 2017 συμπαρουσίαζε μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου την ενημερωτική εκπομπή ΙστορίεςΣτο παρελθόν υπήρξε σύζυγος του αθλητικογράφου Μιχάλη Λεάνη, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2013. Σήμερα, είναι παντρεμένη με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Τον Μάιο του 2017 ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στο Facebook και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου γέννησε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

Το ξεκαθάρισαν από την αρχή: Η κρυφή συμφωνία που έκαναν Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης πριν παντρευτούν

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πανευτυχείς στο γάμο τους, με την παρουσιάστρια και τον Δήμαρχο Αθηναίων να έχουν κι ένα παιδί, αφού πρώτα… τα είπαν και τα συμφώνησαν.

Η Σία Κοσιώνη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη, αν και αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική τους ζωή, με την ίδια να αναφέρεται στην εκπομπή «Προσωπικά» ως προς το τι έχουν συμφωνήσει για την φύση του γάμου τους.

Το... βέτο πριν ανέβουν τα σκαλιά

«Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Για το αν η Σία Κοσιώνη του ζητάει ρουσφέτια, είπε χαρακτηριστικά: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share