Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Εξομολόγηση ψυχής για την Σοφία Αλιμπέρτη - "Είναι ένας άνθρωπος τόσο ακομπλεξάριστος..."

"Θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά..."

8 Φεβρουαρίου 2023 13:42
Εξομολόγηση ψυχής για την Σοφία Αλιμπέρτη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες μετά την απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό Open Tv, ο Γιώργος Δάσκαλος παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Αργυριάδου και στην εκπομπή [email protected]

Μέσα σε όλα, ο νεαρός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποχώρηση από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη καθώς και τη συνεργασία με την Σοφία Αλιμπέρτη. Με την ευκαιρία, δείτε την περιουσία της ηθοποιού.

«Είναι μια περίεργη χρονιά, το 2023 δεν μπήκε πολύ καλά. Τι έγινε; Δεν τα βρήκαμε. Ήταν ένα περιβάλλον που η συμπεριφορά δεν μου άρεσε. Δηλαδή εμένα μου αρέσει στις δουλειές να υπάρχει σεβασμός και να υπάρχει ένας ωραίος τρόπος για να γίνουν τα πράγματα. Αν υπάρχει πολύ αυταρχισμός, όχι, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω ποτέ να λέω ποτέ, όμως, γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Και από αυτή τη συνεργασία δηλαδή πήρα πράγματα, τα παιδιά που δουλεύουν στην εκπομπή είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι οπότε αυτό είναι το κέρδος μου» τόνισε ο Γιώργος Δάσκαλος.

«Θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά ξανά με την Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στη ζωή μου. Θεωρώ ότι λείπει από την τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος τόσο ακομπλεξάριστος. Της πάει πάρα πολύ μια εκπομπή για την υγεία, όπως το Dr. Oz» ανέφερε επίσης ο δημοσιογράφος.

"Έχουμε χάσει λίγο την..." - "Κόλαφος" η Σοφία Αλιμπέρτη

Σε μία εκ βαθέων ψυχής εξομολόγηση προχώρησε πριν λίγο καιρό η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει εγκαταλέιψει την Αθήνα και ζει μόνιμα στην Πάρο. Με την ευκαιρία, δείτε το μυστικό της που αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια.

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση της με την θρησκεία και για το θαύμα που της καθόρισε την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στο όνειρο που είδε με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στα 18 της και το τάμα που είχε κάνει η μητέρα της.

Όλα αυτά τα χρόνια νιώθει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ δίπλα της σε όλα και για να τον τιμήσει έδωσε το όνομα στον μεγάλο της γιο.

«Για μένα η πίστη είναι πολύ σημαντική. Θεωρώ πως οι άνθρωποι έχουμε χάσει λίγο την πίστη μας, έχουμε χαθεί μέσα στην ύλη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share