Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πύρρος Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο νυν σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη - Η κοινή δημόσια εμφάνισή τους

Πρώτη φορά τους βλέπουμε μαζί

8 Φεβρουαρίου 2023 13:31
Πύρρος Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο νυν σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη - Η κοινή δημόσια εμφάνισή τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η απόλυτη σταρ, η γυναίκα που διατηρεί το κέφι, το μπρίο και το στιλ της.

Στην πρόσφατη έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας, η "Βασίλισσα της Νύχτας" συνοδευόταν από τον σύντροφό της Πύρρο Αναγνωστόπουλο και ήταν πολύ στιλάτη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός ήταν ο μεγάλος έρωτας της ηθοποιού.

Ιδανικά ντυμένη για τον κρύο καιρό, η Σαπουτζάκη φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα, ένα πουλόβερ και τη μαύρη ογκώδη γούνα της με τους τεράστιους γιακάδες.

Στο κεφάλι της φόρεσε μια κόκκινη μάλλινη τραγιάσκα ενώ δεν παρέλειψε το έντονο κραγιόν της. Μια μαύρη τσάντα με αλυσίδα που φόρεσε χιαστί ολοκλήρωσε το στιλάτο χειμερινό look της.

Στο παρελθόν η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει μιλήσει για τον σύντροφό της, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day: "Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα", είχε πει χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Πύρρος Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο νυν σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη - Η κοινή δημόσια εμφάνισή τους

"Μόρτισσα" η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το ζεϊμπέκικο της Βασίλισσας της νύχτας υπό τους ήχους του "Αθήνα μου"

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογασριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου η ίδια χορεύει ένα ζεϊμπέκικο, υπό τους ήχους του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού Αθήνα μου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έριξε το διαδίκτυο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Το βαρύ ζεϊμπέκικο στο Instagram και η συγκινητική αφιέρωση

Η Βασίλισσας της νύχτας βρέθηκε σε μια ταβέρνα στην Καλλιθέα με καλούς φίλους όπου πέρασε το βράδυ τραγουδώντας και αφιέρωσε το ζεμπέκικο της στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αχ… Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα αποψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα… Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να είμαστε καλά. Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε… Σας Αφιερώνω αυτή την Ζεμπεκιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share