Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

«Μπαρούτι» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Με άφηνε να κρυφακούω τα προσωπικά της για να τσεκάρει...»

Αποκαλύψεις-φωτιά για την αγαπημένη ηθοποιό

8 Φεβρουαρίου 2023 10:00
«Μπαρούτι» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Με άφηνε να κρυφακούω τα προσωπικά της για να τσεκάρει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοσιογράφος, Μαίρη Αυγερινοπούλου μίλησε στην κάμερα του «[email protected]» και αναφέρθηκε στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τα χρόνια της στη δημοσιογραφία.

«Έπαιρνα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο προσωπικό της τηλέφωνο και έλεγε τα πολύ προσωπικά της κι εγώ ήμουν στην άλλη γραμμή και δεν μου το έκλεινε, με τσέκαρε. Άκουγα την προσωπική της σχέση με τους συντρόφους που είχε. Δεν βγήκα ποτέ να το γράψω, δεν βγήκα ποτέ να το πω. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η σχέση του με το γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Υπήρχε σχέση σεβασμού και αλληλοσεβασμού. Φυσικά όταν έβγαζες μία είδηση, την τσέκαρες από μία, από δύο, από τρεις πλευρές. Ήταν τότε πολύ ιερές οι σχέσεις και οι στιγμές» είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στη Μαίρη Αργυριάδου.

«Σήμερα βλέπω στην τηλεόραση ότι η αμορφωσιά βγαίνει. Τότε εκείνα τα χρόνια δεν ήταν έτσι. Φλέρταρα με την τηλεόραση, αλλά εκείνη δεν φλέρταρε μαζί μου. Ίσως ήρθε δεν ήρθε ακόμα η στιγμή. Δεν μπορώ να παίξω ρόλο. Έχει τύχει να είμαι σε εκπομπή και στο διάλειμμα να συνεννοούνται αν θα τσακωθούν. Είμαι αυτή που είμαι, θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να πηγαίνω διαβασμένη» πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος στο Star Channel.

Άκρως αποκαλυπτικός ο Κώστας Σπυρόπουλος: «Η σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν φυσιολογική, ούτε καν μπορούσα...»

Πριν μερικά χρόνια ο Κώστας Σπυρόπουλος για πρώτη φορά είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το λόγο που δεν ήταν φυσιολογική.

Η γνωριμία του Κώστα Σπυρόπουλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1987, όταν ο Κώστας έκανε οντισιόν για την παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά». Λίγους μήνες αργότερα δεν είχε πάρει μόνο τον ρόλο, αλλά είχε «κλέψει» και την καρδιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Τότε ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ πόσο μακριά θα έφτανε αυτή η σχέση. Για μένα ήταν κάτι υπερβατικό . Τότε προέκυψε πολύ φυσιολογικά αλλά δεν ήταν φυσιολογικό. Με την Αλίκη άλλαξα πίστα. Κάτι που το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα».

Πώς ξεκίνησαν όλα;

«Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στη σκηνή ισάξιά μαζί της. Για εκείνη ήμουν ένα χαρτί που έπρεπε να της βγει και στο ταμείο. Το ερωτικό ούτε καν περνούσε από το μυαλό μου. Και νομίζω ούτε από το δικό της γιατί ήταν σκληρή επαγγελματίας. Μέχρι που ήρθε η στιγμή στις πρόβες να κάνουμε το φιλί της παράστασης. Φιλιόμαστε κανονικά και γυρίζει η Αλίκη και λέει μπροστά στους ηθοποιούς ,στον σκηνοθέτη, στους τεχνικούς: «Όπα, κοίτα απόδοση ο μικρός!».

Η ηλικία

«Η Αλίκη δεν είχε πρόβλημα με την ηλικία της. Την έλεγε μέσα από γρίφους. Είχε γίνει κάποια στιγμή μέρος του παιχνιδιού. Της εικόνας της.

Ο χαρακτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Άσε, Κώστα να νομίζουν ότι είμαι χαζή» του έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εκείνος πάλι λέει: «Την Αλίκη τη ζήλευαν. Γιατί ήθελε πάντα να είναι μέσα στην καλή χαρά. Ακόμα και στα δύσκολα. Ήξερε ότι ήταν πολυεθνική από μόνη της. Ήξερε να διαχειρίζεται τον εαυτό της. Αντιμετώπιζε τον Τύπο στα ίσα. Υποβίβαζε τον εαυτό της για να μην νιώθει άσχημα ο άλλος απέναντί της. Είχε χορτάσει επιτυχία.

Η ασθένεια

«Όταν ήρθε το σκοτάδι συμπεριφέρθηκε σαν επαγγελματίας. Θυμάμαι το θάρρος της. Γνώριζε τα πάντα. Απότις αρχές του Ιουλίου του 1996 έπεφτε συνεχώς σε κώμα κα ιμετά ξυπνούσε. Μια μέρα μου είχε πει: «Κωστάκη, αν συνεχιστεί για πολύ αυτό, βγάλτε τα καλώδια. Ξηλώστε τα!». Στις 20 Ιουλίου, μέρα των γενεθλίων της έπεσε σε κώμα. Στις 23 ανακοινώθηκε ότι έφυγε…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share