Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Το μωρό μοιάζει...» - Αποκαλύψεις από τον μαιευτήρα της Ελένης Φουρέιρα (Video)

Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης - Μητσάκος έδωσε λεπτομέρειες

8 Φεβρουαρίου 2023 09:43
«Το μωρό μοιάζει...» - Αποκαλύψεις από τον μαιευτήρα της Ελένης Φουρέιρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους και είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς. Ο γυναικολόγος της, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στο Happy Day και έδωσε λεπτομέρειες.

«Στις 6 το πρωί μπήκε στο μαιευτήριο, στις 15.20 ήρθε το μωρό και έκανε έναν φυσιολογικότατο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη, γεννήθηκε ένα παιδάκι 2.900, υγιέστατο, πανέμορφο. Τα συναισθήματά της; Πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Μοιάζει και στους δύο αλλά το μουτράκι είναι Μποτία» επιβεβαίωσε ο γιατρός.

«Ο Αλμπέρτο συμμετείχε πάρα πολύ. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που εκτός του ότι είχε φροντίσει τη φυσική της κατάσταση είναι ψυχικά πολύ δυνατή. Περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία. Ήταν εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος η Ελένη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Με έπαιρνε λίγα παραπάνω τηλεφωνάκια τα βράδια» είπε μεταξύ άλλων. Πιστεύω μεθαύριο θα βγουν» τόνισε ο γιατρός.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share